Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarstukjes bevestiging

haarstukje met klem / kammetjes

Het is belangrijk om haarstukken goed te bevestigen zodat deze niet zullen afvallen of afwaaien. Er zijn verschillende haarbevestigingsmethoden die hiervoor gebruikt kunnen worden. Zo is er de flexibele bevestiging, waarbij het haarwerk op- en afgenomen kan worden wanneer u dit wenst. Dan is er de permanente bevestiging, welke door een haarwerker wordt vervaardigd. We leggen de kenmerken en verschillen van de bevestigingsmethodes graag uit. Niet alle bevestigingsmethodes zijn mogelijk. Dit is heel erg afhankelijk van diverse factoren die we samen met u bekijken wat mogelijk is. 

Flexibel en zelfstandig - haarstuk bevestiged middels klemmetjes of tape

Bij een flexibele bevestiging is het de bedoeling dat u zelf het haarstuk of haarwerk aanbrengt op uw hoofd. Een veelgebruikte flexibele bevestigingsmethode is het haarstukje met klem of met kammetjes. Beiden worden aan de aanzet van het hoofdhaar bevestigd. Het grote voordeel van deze methode is dat u het haarstuk of haarwerk kunt dragen wanneer u dit wil. Een andere flexibele methode is het plakken van het haarwerk met behulp van stickers/taoe. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor mensen met heel erg dun haar. U dient het haarwerk dan iedere week zelfstandig af te halen, te reinigen en weer op te zetten. 

Permanente bevestiging met medicinale lijm.

De welbekende haarstukken met klem en stickers/tape zijn dus flexibel qua bevestiging. We hebben ook haarwerken met permanente bevestiging. Deze is echter niet helemaal permanent, maar het betekent wel dat u de haaraanvulling zo'n 4 tot 7 weken kunt laten zitten. Hoe lang dit blijft zitten is afhankelijk van diverse factoren die we met u doornemen. Dit betekent dat u eenvoudig kunt douchen, sporten, zwemmen en eigenlijk alles kunt doen wat u normaal ook doet, maar dan met een permanent bevestigd haarwerk. Wanneer u niet de hele tijd bezig wilt zijn met hoe uw haarwerk zit, of het constant op- en af wilt zetten, dan is deze methode bijzonder geschikt. Hoe het werkt? Het haarwerk wordt aan de hoofdhuid bevestigd door middel van een speciale transparante medicinale lijm. Na 4 tot 6 weken wordt het haarwerk opgefrist door het goed te wassen en onderhouden. 

Bevestigingen met micro point - kraaltjes 

Er zijn ook haarstukken waaraan kraaltjes bevestigd zijn, waar het eigen haar doorheen wordt gehaald. Vervolgens worden de kraaltjes vastgeknepen met een tangetje, zodat het stevig blijft zitten. Van deze methode kunt u eveneens 5 tot 7 weken genieten.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten