Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Maathaarwerken van MarGel

Als u last heeft van dun haar is het vaak moeilijk om uw haren voller te laten lijken. Ook het gebruik van diverse schoonheidsproducten en haaruitval behandelingen leveren niet altijd het gewenste resultaat op. Een manier om dun haar voller te maken, is met haaraanvullingen. Bij MarGel bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken met producten van uitstekende kwaliteit. Het is namelijk meteen te zien wanneer een haaraanvulling minder goed is. Woont u in de omgeving van Weert, Limburg? Dan is MarGel haaraanvullingen uit Weert de oplossing voor uw probleem.

Ontdek de mogelijkheden van haaraanvulling in de buurt van Weert

Pruik Haarwerken MarGel uit Stramproy, gelegen in de buurt van Weert (Limburg), biedt een oplossing voor uw problemen met op maat gemaakte haarwerken. Bij MarGel staat service bovenaan. Ze neemt de tijd voor iedere klant om zo de perfecte haarwerken en haarstukjes aan te meten. Niets is vervelender dan naar huis gaan met het gevoel dat uw haarwerk niet goed past. MarGels professionaliteit vloeit voort uit haar eigen ervaring met dun haar en haar wens andere mensen hiermee te helpen. Zelfs na werktijd is het mogelijk om een afspraak te maken. Bent u op zoek naar een haaraanvulling in Weert? Neem dan contact op met MarGel Pruik Haarwerken.

MarGels haaraanvullingen Weert

Een haaraanvulling is geen volledige pruik/ haarwerk, maar een aanvulling aan uw eigen haar. Dit is een uitstekende oplossing wanneer u erg dun haar heeft.  Door het gebruik van echt haar in combinatie met synthetisch haar is het verschil met uw eigen haar niet te zien. Wanneer u zich onzeker voelt door uw dunne haar, is het aan te raden dit probleem aan te pakken. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om uw haar er weer vol uit te laten zien. MarGel is gelegen in de buurt van Weert waar zij u graag verder helpt en informeert over de mogelijkheden. Marjo van Geleuken staat met haar professionele werkwijze garant voor de perfecte aanvulling op uw haar die helemaal naar uw wensen is gemaakt. Voor topkwaliteit haarwerken in Limburg bent u hier dus aan het juiste adres. 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten