Gedeelte van het haar bedekken

Met een toupetje is het mogelijk om een gedeelte van uw hoofd te bedekken. Dit is vooral erg handig als uw haargrens begint terug te trekken of als u last heeft van een aantal kale plekken. Dankzij een toupet lijkt het alsof u nog steeds over een mooie haardos beschikt, en uw omgeving ziet het verschil niet. Een toupet kan namelijk helemaal worden aangepast op de kleur, de structuur en de vormgeving van uw eigen haar, zodat dit goed op elkaar overloopt en zodoende als een geheel kan worden beschouwd. Daarnaast kan een haarstukje op een speciale manier worden bevestigd, zodat deze niet van het hoofd af kan waaien of glijden. Dankzij deze bevestiging hoeft u dus niet bang te zijn dat u uw toupetje kwijtraakt en kunt u zich met een veilig gevoel buiten begeven.

Toupet voor mannen en vrouwen

Hoewel veel mensen dit denken, is een toupet niet alleen voor mannen. Ook veel vrouwen maken gebruik van een dergelijk haarstukje en een 'toupet' voor vrouwen komt dan ook steeds vaker voor. Bent u een vrouw, en op zoek naar een haarstukje om (een gedeelte van) uw kale hoofd te bedekken? Ook als vrouw bent u bij MarGel meer dan welkom. U vindt bij ons diverse toupetjes voor vrouwen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info