Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Een toupetje

Wanneer u slechts op één bepaalde plek haar verliest, is het niet nodig om een compleet haarwerk of pruik aan te schaffen, omdat u daarmee ook uw eigen, gezonde haren bedekt. In zo'n geval is het slimmer om te kiezen voor een toupet. Vooral voor mannen is dit een veelgekozen oplossing, 

Neem vrijblijvend contact op

Gedeelte van het haar bedekken

Met een toupetje is het mogelijk om een gedeelte van uw hoofd te bedekken. Dit is vooral erg handig als uw haargrens begint terug te trekken of als u last heeft van een aantal kale plekken. Dankzij een toupet lijkt het alsof u nog steeds over een mooie haardos beschikt, en uw omgeving ziet het verschil niet. Een toupet kan namelijk helemaal worden aangepast op de kleur, de structuur en de vormgeving van uw eigen haar, zodat dit goed op elkaar overloopt en zodoende als een geheel kan worden beschouwd. Daarnaast kan een haarstukje op een speciale manier worden bevestigd, zodat deze niet van het hoofd af kan waaien of glijden. Dankzij deze bevestiging hoeft u dus niet bang te zijn dat u uw toupetje kwijtraakt en kunt u zich met een veilig gevoel buiten begeven.

Toupet voor mannen en vrouwen

Hoewel veel mensen dit denken, is een toupet niet alleen voor mannen. Ook veel vrouwen maken gebruik van een dergelijk haarstukje en een 'toupet' voor vrouwen komt dan ook steeds vaker voor. Bent u een vrouw, en op zoek naar een haarstukje om (een gedeelte van) uw kale hoofd te bedekken? Ook als vrouw bent u bij MarGel meer dan welkom. U vindt bij ons diverse toupetjes voor vrouwen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten