Heeft u vragen over een bepaalde pruik of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.

Klik hier en bekijk voor en na resulaten.

 


De beste pruikenmerken bij MarGel

Na meer dan 20 jaar ervaring met pruiken, haarwerken en haarproblemen, kunnen wij met zekerheid zeggen wat nu een goede pruik is. Iedereen verdient het om er goed uit te zien met hoge kwaliteit. Met echte pruiken van de beste pruikenmerken krijgt u de kans om uw haar nu in iedere mogelijke haarstijl te dragen. Weet u niet zeker welke haarstijl bij u past? Daar helpen wij u bij. We vertellen u graag meer over onder andere onze pruiken van de merken Follea, Raquel Welsh en Ellen Wille.

Goede pruiken waar alles mee kan

Goede pruiken van echt haar zijn pruiken waar alles mee kan. U kunt de pruik indien gewenst krullen, stijlen of föhnen. Ook kunnen wij de pruik voor u op maat knippen of stylen. Het overzicht van onze pruikenmerken is dus slechts een impressie, er is nog veel meer mogelijk met uw pruik!

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Marjo Marjo
Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Insta updates
Arlette
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info