Keuzemogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt haarwerk, zult u al snel merken dat er er vele verschillende keuzemogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld voor een coupe die perfect bij uw gezichtsvorm past en zorg ervoor dat de kleur goed past bij uw oog- en huidskleur. Daarnaast kunt u kiezen voor het soort kwaliteit haar. Er zijn haarwerken verkrijgbaar met synthetisch haar, ofwel kunststof vezels, en haarwerken die gemaakt zijn van echt haar. Het belangrijkste bij het maken van de keuze is dat u er een goed gevoel bij moet hebben. Op het moment dat het gevoel goed zit bent u ook klaar ervoor om het haarwerk te gaan dragen. 

De bevestiging van een haarwerk

Op het moment dat u een geschikt haarwerk heeft uitgekozen, dient er nog een keuze te worden gemaakt met betrekking tot de verschillende bevestigingsmethodes. Er zijn vier methodes mogelijk, waaronder de flexibele en de permanente methode. Bij de flexibele methode kunt u het haarstukje zelf bevestigen door middel van clipjes en tape. Hierdoor hoeft u maar een aantal keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Bij de permanente methode wordt het haarwerk door de haarwerker bevestigd middels medicinale huidlijm of microringetjes, waarna deze ongeveer 6 tot 8 weken blijft zitten. Deze weken hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw haarwerk. Na deze 6 tot 8 weken wordt er opnieuw een afspraak gemaakt, waarna de bevestigingsmethode wordt schoongemaakt en opnieuw wordt klaar gemaakt voor opnieuw vast te zetten. 

Iedere persoon is anders. Iedereen heeft net een andere vorm, haarprobleem en ook wensen. De prijs van een haarwerk is heel varierend omdat dit afhankelijk is van diverse factoren. Factoren waaronder de precieze haarlengte, de cap (grootte van een haarwerk), de haardichtheid, de haarkwaliteit en soms de haarkleur.

Neem contact op met MarGel pruikhaarwerken voor meer informatie.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info