Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Het aanbod van haarwerken

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem dat zich bij zowel mannen als vrouwen voordoet. Haarverlies en kale plekken kunnen leiden tot een afname van het zelfvertrouwen. Uw uiterlijk verandert namelijk, wat u onzeker kan maken. Wanneer dat het geval is, kunt u ervoor kiezen een haarwerk te dragen. Deze haarwerken zijn er in vele soorten en maten. Het is daarom belangrijk om advies te vragen aan een professionele haarwerkspecialist. MarGel biedt u deze service. Haar eigen ervaringen zorgen ervoor dat zij u uitstekend begrijpt en kan helpen.

Keuzemogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt haarwerk, zult u al snel merken dat er er vele verschillende keuzemogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld voor een coupe die perfect bij uw gezichtsvorm past en zorg ervoor dat de kleur goed past bij uw oog- en huidskleur. Daarnaast kunt u kiezen voor het soort haar. Er zijn haarwerken verkrijgbaar met synthetisch haar, ofwel kunststof vezels, en haarwerken die gemaakt zijn van echt haar. Het belangrijkste bij het maken van de keuze is dat u er zelf helemaal achter staat. U moet het haarwerk uiteindelijk gaan dragen en het dus ook prettig vinden.

De bevestiging van een haarwerk

Op het moment dat u een geschikt haarwerk heeft uitgekozen, dient er nog een keuze te worden gemaakt met betrekking tot de verschillende bevestigingsmethodes. Er zijn twee methodes mogelijk, namelijk de flexibele en de permanente methode. Bij de flexibele methode kunt u het haarstukje zelf bevestigen door middel van clipjes en transparante medicinale lijm. Hierdoor hoeft u maar een aantal keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Bij de permanente methode wordt het haarwerk door de haarwerker bevestigd, waarna deze ongeveer 6 tot 8 weken blijft zitten. Deze weken hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw haarwerk. Na deze 6 tot 8 weken wordt er opnieuw een afspraak gemaakt, waarna het huidige product vervangen wordt door een nieuwe.

Iedereen is anders en dus zal iedereen een ander haarwerk willen. Een aspect dat voor sommigen doorslaggevend kan zijn is de prijs. Deze kan namelijk per soort haarwerk variëren. Hier vindt u meer informatie over de diverse verschillende soorten haarwerken en de bijbehorende prijzen:

  • Synthetisch haarwerk kan geleverd worden van een prijs vanaf € 500,- (incl. btw)
  • Echt haar haarwerk is leverbaar vanaf  € 800,- (incl btw) 
  • Een haarwerk op maat is van diverse punten afhankelijk zoals lengte, grootte, dikte en de kleur. Vraag daarom een prijsindicatie aan.

MarGel biedt u een goede service en daarnaast een prachtig haarwerk. Uw omgeving zal het verschil niet merken tussen een haarwerk en natuurlijk haar. U kunt ook bij ons terecht voor toupetten. Neem contact op met MarGel pruikhaarwerken voor meer informatie.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten