Pruiken en haarwerken

Aan het haar valt er dus veel over een persoon af te lezen. Dit bevestigt nogmaals het feit dat het haar een belangrijk onderdeel van het uiterlijk vormt. Op het moment dat iemand te maken krijgt met haarverlies, kan dit dus ook een negatieve invloed op het zelfvertrouwen van de betreffende persoon hebben.

Om het hierboven beschreven probleem op te lossen, kan er gebruikgemaakt worden van zogenoemde pruikenhaarwerken. Pruikenhaarwerken zijn vaak niet van echt haar te onderscheiden, waardoor ze een erg gewild product zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden de laatste jaren ook enorm toegenomen, waardoor nu iedere gewenste coupe gemaakt kan worden. Er zijn dan ook verschillende soorten pruikenhaarwerken verkrijgbaar. Het voordeel hiervan is dat er voor iedereen wel een geschikte haarwerkpruik te vinden is. Het nadeel is echter dat de keuze extra bemoeilijkt wordt. Om dit op te lossen kan er gekozen worden voor deskundig advies. Dat advies krijgt u bij MarGel.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info