Laat u behandelen door MarGel

Om uw kale plekken te verbergen, zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Een haarstukje: een haarstukje kan kale plekken verbergen die dicht bij elkaar liggen. Een haarstukje bedekt slechts een gedeelte van het hoofd.
  • Een haarwerk: wanneer u meerdere kale plekken heeft, dan kunt u het beste kiezen voor een haarwerk of een pruik. Deze bedekken uw gehele hoofdhuid, zodat de kale plekjes gemaskeerd worden.

Een groot aanbod aan deze pruiken, haarwerken en haarstukjes kunt u vinden bij MarGel. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.

Kale plekken bedekken: semi permanent of flexibel?

Het voordeel van MarGel Pruik- & Haarwerken is dat u kunt kiezen voor een semi-permanente of flexibele oplossing. Zo kunt u uw een kale plek op uw hoofd bedekken met een haarstukje met kammetjes, als flexibele oplossing. Maar u kunt ook kiezen voor een haarwerk dat u bijvoorbeeld kunt laten plakken. Dit is dan een semi-permanente oplossing die 4 tot 6 weken goed blijft zitten. Afhankelijk van uw haarverlies en uw wensen gaan we kijken naar de beste haaruitval oplossing. U hoeft in ieder geval niet meer rond te lopen met kale plekken! 

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info