Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Kale plekken? Kies voor een MarGel oplossing!

Iedereen droomt van een mooie, volle haarbos. Dit geluk is echter niet voor iedereen weggelegd, en de meeste mensen moeten het met hun eigen, dunne haar doen. Daarnaast zijn er nog mensen die te maken krijgen met kale plekken. Deze kale plekken kunnen in verschillende maten optreden. Sommige mensen krijgen bijvoorbeeld meerdere kale plekjes, andere krijgen een of twee grote kale plekken. In beide gevallen kan dit tot ongemakkelijke situaties leiden. De kaalheid kan er zelfs voor zorgen dat mensen zich schamen voor hun eigen haar en zodoende last krijgen van een gebrek aan zelfvertrouwen. Voor de mensen die met bovenstaande problemen te maken krijgen, zijn er een aantal oplossingen te die ervoor zorgen dat u weer meer haar krijgt.

Neem vrijblijvend contact op

Laat u behandelen door MarGel

Om uw kale plekken te verbergen, zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Een haarstukje: een haarstukje kan kale plekken verbergen die dicht bij elkaar liggen. Een haarstukje bedekt slechts een gedeelte van het hoofd.
  • Een haarwerk: wanneer u meerdere kale plekken heeft, dan kunt u het beste kiezen voor een haarwerk of een pruik. Deze bedekken uw gehele hoofdhuid, zodat de kale plekjes gemaskeerd worden.

Een groot aanbod aan deze pruiken, haarwerken en haarstukjes kunt u vinden bij MarGel. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.

Kale plekken bedekken: semi permanent of flexibel?

Het voordeel van MarGel Pruik- & Haarwerken is dat u kunt kiezen voor een semi-permanente of flexibele oplossing. Zo kunt u uw een kale plek op uw hoofd bedekken met een haarstukje met kammetjes, als flexibele oplossing. Maar u kunt ook kiezen voor een haarwerk dat u bijvoorbeeld kunt laten plakken. Dit is dan een semi-permanente oplossing die 4 tot 6 weken goed blijft zitten. Afhankelijk van uw haarverlies en uw wensen gaan we kijken naar de beste haaruitval oplossing. U hoeft in ieder geval niet meer rond te lopen met kale plekken!

 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten