Passende pruik na de chemo

Bij MarGel vindt u een ruim aanbod aan confectiepruiken. Het voordeel van deze chemo pruik is dat deze al vrijwel klaar zijn. Wanneer een pruik/haarwerk u direct goed zit, hoeft deze niet meer op maakt gemaakt te worden en hoeft u dus geen weken meer te wachten voordat uw pruik klaar is. Wanneer u kiest voor een maathaarwerk, is de levertijd vanzelfsprekend langer (6 tot 8 weken). Dit geeft wel vaak het allermooiste resultaat. 

Advies en service voor pruiken

Bij het kiezen van de juiste pruik/haarwerk is de gezichtsvorm een bepalende factor. Daarnaast zijn huidskleur en de dikte van de wenkbrauw ook belangrijke elementen die meegenomen moeten worden voor een juiste keuze. Wij van MarGel adviseren u graag zodat u met een pruik waarbij u zich prettig voelt, naar huis gaat. Samen komen we tot het ideale haarwerk/pruik die u na uw chemotherapie kunt dragen. Ook wanneer u om andere medische redenen een haarwerk/pruik moet of wilt dragen, kunt u bij ons terecht. Bij MarGel krijgt u begeleiding bij het opzetten, wassen en stylen van uw pruik of haarwerk.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een geschikte pruik? 

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info