Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Meer volume met haarstukjes

Haarstukjes zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden steeds vaker gebruikt. Deze haarstukken worden niet alleen gedragen op het moment dat iemand last krijgt van haarverlies, maar ook als extra toevoeging om het haar voller en langer te laten lijken. Vooral deze laatste optie zorgt ervoor dat het haarstukje de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

haarstukjes voor en na foto

Haarstukken als toevoeging aan het uiterlijk

Een haarstukje kan een ware toevoeging aan het uiterlijk zijn. Zo kan men een geheel nieuwe coupe laten aanmeten, waardoor het uiterlijk en de uitstraling ook veranderen. Dit kan een ware boost aan het zelfvertrouwen van de desbetreffende persoon geven. Daarnaast kan een haarstukje ook gebruikt worden om bijvoorbeeld kale plekken te maskeren, waardoor men niet de gehele dag geconfronteerd wordt met haarverlies.

Verschillende soorten

Net zoals bij pruiken en haarwerken, bestaan er ook verschillen tussen diverse soorten haarstukjes. Zo bestaan er haarstukjes die zijn gemaakt van synthetisch haar of van echt haar. Haarstukken van echt haar zien er iets natuurlijker uit. Naast verschillende materialen zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar, doordat de stukjes op een andere manier zijn gemaakt. Ze kunnen machinaal worden vervaardigd of met de hand worden geknoopt. Stukken die op een machinale manier zijn gemaakt, zijn goedkoper dan de handgeknoopte.

Haarstukjes bevestiging

Er bestaan verschillende methodes om een haarwerk te bevestigen. Alle methodes zorgen ervoor dat het haar niet van het hoofd zal vallen of waaien. Op deze pagina worden de meest gebruikte haarbevestigingsmethodes benoemd en toegelicht, zodat u een idee krijgt van de opties en zelf een keuze kunt maken.

Permanente bevestiging

Een permanente bevestiging blijft niet uw hele leven zitten, zoals de naam wellicht doet vermoeden. U kunt ervan uitgaan dat het haarstuk ongeveer 4 tot 6 weken op zijn plek blijft. Deze methode is met name handig voor mensen die niet de hele tijd met hun haarwerk in de weer willen zijn. Het haarwerk wordt aan de hoofdhuid bevestigd door middel van een speciale transparante medicinale lijm. U kunt alles bljiven toen terwijl u het haarwerk draagt. Na deze periode wordt het gedragen haarwerk eraf gehaald, gewassen en weer opgezet. Als u ervoor kiest twee haarwerken te nemen, kan er het gedragen haarwerk optimaal worden verzorgd. U kunt dan het tweede haarwerk dragen.

haarstukjes laten zetten restultaten voor na foto

Flexibele bevestiging

Bij een flexibele bevestiging is het mogelijk om zelf het haarstukje aan te brengen. Haarstukjes met klem zijn bijvoorbeeld erg populair, maar wij werken liever met kammetjes. Dit heeft als voordeel dat u zelf kunt kiezen op welke momenten u het haarwerk wilt dragen en op welke momenten niet, zoals bijvoorbeeld tijdens het slapen. Bij deze bevestigingsmethode worden de haarstukjes met een kammetje aan de hoofdharen vastgemaakt. Mensen met een gevoelige hoofdhuid of erg dun haar kunnen beter speciale stickers gebruiken in plaats van kammetjes. 

Haarstukken met andere bevestiging

Er zijn ook haarstukken met kraaltjes, waar het eigen haar doorheen wordt gehaald. Vervolgens worden de kraaltjes vastgeknepen met een tangetje, zodat het 4 tot 6 weken stevig blijft zitten.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten