Haarstukken als toevoeging aan het uiterlijk

Een haarstukje kan een ware toevoeging aan het uiterlijk zijn. Zo kan men een geheel nieuwe coupe laten aanmeten, waardoor het uiterlijk en de uitstraling ook veranderen. Dit kan een ware boost aan het zelfvertrouwen van de desbetreffende persoon geven. Daarnaast kan een haarstukje ook gebruikt worden om bijvoorbeeld kale plekken te maskeren, waardoor men niet de gehele dag geconfronteerd wordt met haarverlies.

Verschillende soorten

Haarstukjes zijn er in zowel echt haar als synthetisch haar. Synthetisch haar wordt alleen in gedeeltelijke haarstukjes iets minder snel voor gekozen aangezien een synthetische vezel minder tegen wrijving kan (van o.a. sjaals of hoeden). 

Haarstukjes bevestiging

Er bestaan verschillende methodes om een haarwerk te bevestigen. Alle methodes zorgen ervoor dat het haar niet van het hoofd zal vallen of waaien. Op deze pagina worden de meest gebruikte haarbevestigingsmethodes benoemd en toegelicht, zodat u een idee krijgt van de opties en zelf een keuze kunt maken.

Permanente bevestiging

Een permanente bevestiging blijft niet uw hele leven zitten, zoals de naam wellicht doet vermoeden. U kunt ervan uitgaan dat het haarstuk ongeveer 4 tot 6 weken op zijn plek blijft. Deze methode is met name handig voor mensen die niet de hele tijd met hun haarwerk in de weer willen zijn. Het haarwerk wordt aan de hoofdhuid bevestigd door middel van een speciale transparante medicinale lijm. U kunt alles bljiven toen terwijl u het haarwerk draagt. Na deze periode wordt het gedragen haarwerk eraf gehaald, gewassen en weer opgezet. Als u ervoor kiest twee haarwerken te nemen, kan er het gedragen haarwerk optimaal worden verzorgd. U kunt dan het tweede haarwerk dragen.

Flexibele bevestiging

Bij een flexibele bevestiging is het mogelijk om zelf het haarstukje aan te brengen. Haarstukjes met klem zijn bijvoorbeeld erg populair, maar wij werken liever met kammetjes. Dit heeft als voordeel dat u zelf kunt kiezen op welke momenten u het haarwerk wilt dragen en op welke momenten niet, zoals bijvoorbeeld tijdens het slapen. Bij deze bevestigingsmethode worden de haarstukjes met een kammetje aan de hoofdharen vastgemaakt. Mensen met een gevoelige hoofdhuid of erg dun haar kunnen beter speciale stickers gebruiken in plaats van kammetjes. 

Haarstukken met andere bevestiging

Er zijn ook haarstukken met kraaltjes, waar het eigen haar doorheen wordt gehaald. Vervolgens worden de kraaltjes vastgeknepen met een tangetje, zodat het 4 tot 6 weken stevig blijft zitten.

haarstukjes laten zetten restultaten voor na foto
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info