Zelfverzekerde uitstraling

Als u alopecia hebt of behandeld wordt met chemo therapie, wilt u waarschijnlijk niet iedere dag aan dit worden herinnerd. Het dragen van een pruik na chemo kan uw zelfvertrouwen vergroten. Daarnaast speelt uiterlijk in de huidige samenleving een grote rol. Wanneer iemand 'afwijkt' van de schoonheidsstandaard, kan dat zorgen voor een onzeker gevoel. Als u kiest ervoor kiest een pruik te dragen, kan dat zorgen voor net dat beetje zelfvetrouwen dat u nodig heeft.

Eerste stap

Mocht u de eerste stap willen zetten op het gebied van synthetische pruiken of pruiken van echt haar, bel of app dan naar 06-52823314. Dan plannen we in de week van het contactmoment een afspraak in om details te bespreken en de eerste maten op te nemen en vervolgens plannen we de week erop een afspraak in om haarwerkmodellen door te passen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende haar pruiken

Wilt u één of meerdere pruiken kopen? Bij het kiezen van een goede pruik is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de gezichtsvorm van de desbetreffende persoon. Daarnaast moet er op de huidskleur en de kleur en dikte van de wenkbrauwen worden gelet. Het is namelijk van belang dat alles in de juiste verhoudingen blijft, zodat de sterke punten van het gezicht worden benadrukt. Marjo van MarGel zal met u verschillende pruiken doorpassen zodat die gene wordt geselecteerd waar u zich het lekkerste bij voelt. Mocht de pruik net te groot zijn zorgt Marjo ervoor dat ze deze ter plekken inneemt zodat dit passend zit op uw eigen hoofd. 

Het is mogelijk een pruik speciaal op maat te laten maken. Dit is echter duurder dan een pruik van synthetisch haar. Pruiken op maat laten maken adviseren we niet wanneer u te maken krijgt met ziekenhuisbehandelingen (chemotherapie). In deze periode heeft u een pruik nodig voor een kortere periode en vaak in een korte tijd. Een pruik op maat laten maken duurt minimaal 3 maanden. 

Bij MarGel in Stramproy, nabij Weert, bieden wij u vrijblijvend advies tijdens het kiezen van een geschikte pruik. Samen zorgen wij voor een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele van onze pruikenmerken zijn Belle MadameGisela Mayer en Hair Society. Bekijk hier een overzicht van onze pruikenmerken >>

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info