Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Pruiken

Op het moment dat u last krijgt van haaruitval als gevolg van een chemobehandeling of bestraling, kunt u ervoor kiezen een pruik of haarwerk te gaan dragen. Wanneer u al uw haar bent verloren, duurt het na de behandelingen vaak even voordat het weer is aangegroeid. Het kan dan prettig zijn om een haarwerk te dragen. Deze haarwerken zijn meestal van een synthetische vezel gemaakt, wat ze gemakkelijk in onderhoud maakt. De haarwerken kunnen echter ook worden gemaakt van echt haar. Door de natuurlijke uitstraling van de echte pruiken, zal niemand het haarwerk van echt kunnen onderscheiden.

Zelfverzekerde uitstraling

Als u alopecia hebt of behandeld wordt met chemo therapie, wilt u waarschijnlijk niet iedere dag aan dit worden herinnerd. Het dragen van een pruik na chemo kan uw zelfvertrouwen vergroten. Daarnaast speelt uiterlijk in de huidige samenleving een grote rol. Wanneer iemand 'afwijkt' van de schoonheidsstandaard, kan dat zorgen voor een onzeker gevoel. Als u kiest ervoor kiest een pruik te dragen, kan dat zorgen voor net dat beetje zelfvetrouwen dat u nodig heeft.

Eerste stap

Mocht u de eerste stap willen zetten op het gebied van synthetische pruiken of pruiken van echt haar, bel of app dan naar 06-52823314. Dan plannen we in de week van het contactmoment een afspraak in om details te bespreken en de eerste maten op te nemen en vervolgens plannen we de week erop een afspraak in om haarwerkmodellen door te passen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende haar pruiken

Wilt u één of meerdere pruiken kopen? Bij het kiezen van een goede pruik is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de gezichtsvorm van de desbetreffende persoon. Daarnaast moet er op de huidskleur en de kleur en dikte van de wenkbrauwen worden gelet. Het is namelijk van belang dat alles in de juiste verhoudingen blijft, zodat de sterke punten van het gezicht worden benadrukt. Het is mogelijk een pruik speciaal op maat te laten maken. Dit is echter duurder dan een pruik van synthetisch haar.

  • Synthetisch haarwerken (pruiken) vanaf €500,- 
  • Echte haarwerken (pruiken) vanaf €800,-  
  • Full cap haarwerk (pruik) op maat gemaakt: prijs op aanvraag (levertijd +/- 3 maanden, alleen optioneel voor mensen met alopecia totalis, niet voor tijdens chemo) 

Bij MarGel in Stramproy, nabij Weert, bieden wij u vrijblijvend advies tijdens het kiezen van een geschikte pruik. Samen zorgen wij voor een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele van onze pruikenmerken zijn Belle MadameGisela Mayer en Hair Society. Bekijk hier een overzicht van onze pruikenmerken >>

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten