Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Werkwijze en kosten van pruiken en haarwerken

Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkwijze van MarGel. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een helder beeld krijgen van wat er gaat gebeuren, zodat zij zich hier goed op kunnen voorbereiden. We bespreken tevens de kosten van een pruik van echt haar, en de prijs van een pruik van synthetisch haar.

Neem vrijblijvend contact op

Stap 1: Mogelijkheden en tarieven van pruiken

Tijdens de eerste afspraak komen alle belangrijke punten aan bod. U krijgt de mogelijkheid om al uw wensen kenbaar te maken en ons een helder beeld te schetsen van uw verwachtingen. Wij zullen u vervolgens van alle benodigde informatie voorzien. Tijdens het eerste gesprek bespreken we met u onze werkwijze en staan we stil bij de kosten van een pruik of haarwerk, zodat u een goede beslissing kunt nemen. Door samen alle keuzemogelijkheden te bekijken, zoals de stijl, het type, de kleur en het model van het haarwerk, komen we tot een ideale oplossing. 

Stap 2: Aanmeten pruik of haarwerk

Gelijk na het eerste gesprek, zal MarGel op zoek gaan naar een mooie collectie haarwerken die voldoen aan uw wensen en eisen. Wij zullen u opties uit verschillende prijscategorieën geven. U kunt ervan uitgaan dat de kosten van een echt haar pruik op maat hoger liggen dan de kosten van een standaard haarwerk. De tijdsperiode tussen de keuze van het haarwerk en het daadwerkelijk bevestigen ervan, is afhankelijk van het soort haarwerk. Zo is een confectiehaarwerk logischerwijs eerder klaar dan een haarwerk op maat.

Stap 3: Plaatsen en afwerking

Zodra het haarwerk klaar is, wordt het bevestigd. Eerst wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt, en daarna wordt het gepast. Als het helemaal goed zit, zal het haarwerk worden bevestigd op de manier waarop u het wilt. U krijgt van ons instructies over de manier waarop u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.

Stap 4: Werkwijze pruik en onderhoud

Afhankelijk van de bevestigingsmethode en hoe snel het nog aanwezige haar groeit, blijft een haarwerk ongeveer vier tot zes weken zitten. Na deze periode wordt het haarwerk verwisseld en gereinigd, en volgt eenzelfde periode van vier tot zes weken waarin u zorgeloos kunt genieten van uw haarwerk. Tussen deze afspraken kunt u altijd contact opnemen met MarGel voor vragen en informatie.

Top service met scherpe pruik prijzen

Haaruitval heeft een grote impact op uw leven, maar met een haarwerk zult u weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Wilt u dit proces doorlopen met iemand die betrokken is en zelf weet hoe het is om een haarwerk te dragen? Dan kiest u voor MarGel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zullen u nóg meer duidelijk geven over onze werkzijze, de pruikkosten en de mogelijke vergoeding. Wij bieden pruiken tegen voordelige pruik tarieven en daarbij kunt u rekenen op een goede service en kwaliteitswerk. MarGel pruik haarwerken staat voor u klaar als u op zoek bent naar een passende pruik of een mooi haarwerk.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten