Stap 1: Mogelijkheden en tarieven van pruiken

Bij de haarziekte alopecia totalis of haarverlies door een medische ziekenhuis behandeling (chemo) wordt een ander werkwijze gehandhaafd. Tijdens de eerste kennismakingsafspraak komen alle belangrijke punten aan bod. U krijgt de mogelijkheid om al uw wensen kenbaar te maken en ons een helder beeld te schetsen van uw verwachtingen. Wij zullen u vervolgens van alle benodigde informatie voorzien en uw maten opmeten. Tijdens het eerste gesprek bespreken we met u onze werkwijze en staan we stil bij de mogelijkheden en ook de kosten van een pruik zodat u een goede beslissing kunt nemen. Door samen alle keuzemogelijkheden te bekijken, zoals de stijl, het type, de kleur en het model van het haarwerk, komen we tot een ideale oplossing waar u zich het fijnste bij voelt.   

Stap 2: Aanmeten full cap pruik 

Gelijk na het eerste gesprek, zal MarGel op zoek gaan naar een mooie collectie ful cap haarwerken die voldoen aan uw wensen en eisen. Wij zullen u opties uit verschillende prijscategorieën geven. U kunt ervan uitgaan dat de kosten van een echt haar pruik op maat hoger liggen dan de kosten van een synthetische haarwerk. De tijdsperiode tussen de keuze van het haarwerk en het daadwerkelijk bevestigen ervan, is afhankelijk van het soort haarwerk. Zo is een confectiehaarwerk logischerwijs eerder klaar dan een haarwerk op maat.

Stap 3: Plaatsen en afwerking

Zodra het haarwerk klaar is, wordt het bevestigd. Eerst wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt, en daarna wordt het gepast. Als het helemaal goed zit, zal het haarwerk worden bevestigd op de manier waarop u het wilt. U krijgt van ons instructies over de manier waarop u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.

Stap 4: Werkwijze pruik en onderhoud

Afhankelijk van de bevestigingsmethode en hoe snel het nog aanwezige haar groeit, blijft een haarwerk ongeveer vier tot zes weken zitten. Na deze periode wordt het haarwerk verwisseld en gereinigd, en volgt eenzelfde periode van vier tot zes weken waarin u zorgeloos kunt genieten van uw haarwerk. Tussen deze afspraken kunt u altijd contact opnemen met MarGel voor vragen en informatie.

Service

Haaruitval heeft een grote impact op uw leven, maar met een haarwerk zult u weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zullen u nóg meer duidelijk geven over onze werkzijze, de pruikkosten en de mogelijke vergoeding. Wij bieden pruiken met een goede service en kwaliteitswerk. MarGel pruik haarwerken staat voor u klaar als u op zoek bent naar een passende pruik.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info