Echte pruiken: Europees haar en onzichtbaar

Ons streven is dat u zelfverzekerd onze salon verlaat zonder dat u zich zorgen maakt over uw haarprobleem. Een goed resultaat is daarom van cruciaal belang. Om dat goede resultaat te behalen, is een intakegesprek heel erg belangrijk. Regelmatig worden pruiken gemaakt van Europees haar, door beroemdheden gedragen als haarwerk of haarvulling. Heeft u bij hen wel eens gezien dat ze een haarwerk dragen? Echte pruiken kunnen tegenwoordig  zodanig worden gemaakt dat het voor anderen onzichtbaar is dat u er een draagt.

Hulp nodig bij de keuze voor een echte pruik?

Pruiken van echt haar zijn een fantastische oplossing voor uw haarprobleem. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over wat u precies zoekt en met welke activiteiten u de pruik wilt gaan dragen. Zo heeft een pruik gemaakt van echt haar wel wat voordelen: u kunt hem permanent dragen en u hoeft de pruik dus niet af te zetten wanneer u gaat zwemmen of slapen. Heeft u hulp nodig bij het afwegen van de voor- en nadelen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info