Bevestigingsmethoden
Zelfstandige methode en salonbehandeling 
  1. Klemmetjes
  2. Tape
  3. Microringetjes
  4. Salonbehandeling plakken middels huidlijm

Flexibel en zelfstandig - haarstuk bevestiged middels 1) klemmetjes of 2) tape

Bij een flexibele bevestiging is het de bedoeling dat u zelf het haarstuk of haarwerk aanbrengt op uw hoofd. Een veelgebruikte flexibele bevestigingsmethode is het haarstukje met klem of met kammetjes. Beiden worden aan de aanzet van het hoofdhaar bevestigd. Het grote voordeel van deze methode is dat u het haarstuk of haarwerk kunt dragen wanneer u dit wil. Een andere flexibele methode is het plakken van het haarwerk met behulp van stickers/taoe. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor mensen met heel erg dun haar. U dient het haarwerk dan iedere week zelfstandig af te halen, te reinigen en weer op te zetten. 

Bevestigingen met 3) micro point - kraaltjes  

Aan de haarwerken wordt door ons microringetjes bevestiged. Deze worden door ons met naald en draad eraan vast gemaakt. Daarna gaan wij het haarwerk op uw eigen hoofd plaatsen en doen wij middels een tangetje uw eigen haar erdoorheen halen. Vervolgens worden de kraaltjes vastgeknepen met een tangetje, zodat het stevig blijft zitten. Van deze methode kunt u 4 tot 7 weken genieten. Daarna komt u terug in de salon zodat wij het microringetje kunnen opmaken met een tangetje en uw eigen haar er weer uit kunnen halen. Het haarwerk wordt dan opnieuw gereed gemaakt voor de methode ophieuw toe te passen. Gedurende deze weken slaapt u dus met het haarwerk en douched u met het haarwerk. 

Permanente bevestiging met 4) medicinale lijm.

De welbekende haarstukken met klem en stickers/tape zijn dus flexibel qua bevestiging. We hebben ook haarwerken met permanente bevestiging. Deze is echter niet helemaal permanent, maar het betekent wel dat u het haarstukje zo'n 4 tot 7 weken kunt laten zitten. Hoe lang dit blijft zitten is afhankelijk van diverse factoren die we met u doornemen. Dit betekent dat u eenvoudig kunt douchen, sporten, zwemmen en eigenlijk alles kunt doen wat u normaal ook doet, maar dan met een permanent bevestigd haarwerk. Wanneer u niet de hele tijd bezig wilt zijn met hoe uw haarwerk zit, of het constant op- en af wilt zetten, dan is deze methode bijzonder geschikt. Hoe het werkt? Het haarwerk wordt aan de hoofdhuid bevestigd door middel van een speciale transparante medicinale lijm. Na 4 tot 7 weken wordt het haarwerk opgefrist door het goed te wassen en onderhouden. 

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info