Haarwerker MarGel staat klaar om alle mensen te helpen die noodgedwongen de overstap maken naar een haarwerk of pruik. Dunner haar krijgen of zelfs kaal worden: daar vraagt u niet om, maar het kan u zeker overkomen. Tijdelijke acceptatie hoort hier bij maar u hoeft het hier niet bij te laten zitten. Het is voor iedereen mogelijk om met een mooie haardos door het leven te gaan. De oplossing voor uw probleem is de specialiteit van haarwerker MarGel, wij geven u dat stukje zelfvertrouwen terug.

Neem vrijblijvend contact op

Haarwerkspecialist MarGel voor iedereen

Bij ons zijn alle mogelijkheden aanwezig om te bekijken wat voor u de beste oplossing is. Bij haarwerk specialist MarGel ontvangt u vrijblijvend advies, zowel op de haarspeciaalzaak van MarGel of desgewenst ambulant, in de privacy van uw eigen huis. Haarspecialist MarGel heeft jarenlange ervaring op het gebied van haaroplossingen, dus wij kunnen u beslist helpen met onze kwalitatieve pruiken en haarwerken wanneer u last heeft van haaruitval, kaalheid of dun haar.

Privacy, kwaliteit en service hebben binnen ons team de eerste prioriteit, die hand in hand gaan met een klantvriendelijke behandeling.

Service van begin tot eind

Twijfelt u nog over het nemen van de beslissing? Wellicht heeft u gezien dat MarGel "aangenaam" in het logo heeft staan, en dat is ook precies wat onze klanten ervaren na de eerste kennismaking. Komt u dus gerust eens langs voor een gesprek waarin we u alles vertellen over een passende oplossing voor uw haarprobleem. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Wij voorzien u van een advies voor een haarwerk of pruik dat bij uw gezichtsvorm, huidskleur en ogen past. De prijzen van de pruiken en haarwerken variëren. Uiteindelijk bepaalt u zelf de prijs door het haarwerk of de pruik te kiezen waarbij u een goed gevoel krijgt. MarGel is u van dienst van begin tot einde, ook bij het afhandelen van de verzekering.

Met een grote bagage aan ervaring, kennis en passie verzorgt haarspecialist MarGel een passende oplossing voor iedereen! Bel 06-52823314,  e-mail MarGel op info@margel.nl of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info