Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerker MarGel

Na jarenlange ervaring als kapster in een salon, heeft haarwerkspecialist MarGel zich volledig gespecialiseerd in haarwerken en pruiken. Haarwerker MarGel staat klaar om alle mensen te helpen die noodgedwongen de overstap maken naar een haarwerk of pruik. Dunner haar krijgen of zelfs kaal worden: daar vraagt u niet om, maar het kan u zeker overkomen. Tijdelijke acceptatie hoort hier bij maar u hoeft het hier niet bij te laten zitten. Het is voor iedereen mogelijk om met een mooie haardos door het leven te gaan. De oplossing voor uw probleem is de specialiteit van haarwerker MarGel, wij geven u dat stukje zelfvertrouwen terug.

Neem vrijblijvend contact op

Haarwerkspecialist MarGel voor iedereen

Bij ons zijn alle mogelijkheden aanwezig om te bekijken wat voor u de beste oplossing is. Bij haarwerk specialist MarGel ontvangt u vrijblijvend advies, zowel op de haarspeciaalzaak van MarGel of desgewenst ambulant, in de privacy van uw eigen huis. Haarspecialist MarGel heeft jarenlange ervaring op het gebied van haaroplossingen, dus wij kunnen u beslist helpen met onze kwalitatieve pruiken en haarwerken wanneer u last heeft van haaruitval, kaalheid of dun haar.

Privacy, kwaliteit en service hebben binnen ons team de eerste prioriteit, die hand in hand gaan met een klantvriendelijke behandeling.

Service van begin tot eind

Twijfelt u nog over het nemen van de beslissing? Wellicht heeft u gezien dat MarGel "aangenaam" in het logo heeft staan, en dat is ook precies wat onze klanten ervaren na de eerste kennismaking. Komt u dus gerust eens langs voor een gesprek waarin we u alles vertellen over een passende oplossing voor uw haarprobleem. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Wij voorzien u van een advies voor een haarwerk of pruik dat bij uw gezichtsvorm, huidskleur en ogen past. De prijzen van de pruiken en haarwerken variëren. Uiteindelijk bepaalt u zelf de prijs door het haarwerk of de pruik te kiezen waarbij u een goed gevoel krijgt. MarGel is u van dienst van begin tot einde, ook bij het afhandelen van de verzekering.

Met een grote bagage aan ervaring, kennis en passie verzorgt haarspecialist MarGel een passende oplossing voor iedereen! Bel 06-52823314,  e-mail MarGel op info@pruikhaarwerken.nl of vul het contactformulier in.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten