Beauty Pillow 

Satijnen kussenslopen voor glanzend haar en een stralende huid.

Het satijn dat is geselecteerd voor de kussenslopen is van zware kwaliteit, 100 polyster en heeft geen (uitwasbare) coating. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen bij het wassen en kan hierna zelfs de droger in. U zult het  vast zelf wel eens gehad hebben: 's ochtends wordt u wakker met een trekkerig gevoel in uw gezicht. Door de fijne structuur van het dichtgeweven satijn zorgt de kussensloop ervoor dat het vocht behouden wordt voor huid en haar. Het satijn heeft een polijstende werking waardoor het haar kan glijden. Ook zorgt het satijn ervoor dat verzorgingsproducten niet worden opgenomen door het kussensloop en hun werk kunnen doen voor zowel huid als haar. Een mooi geföhnd kapsel blijft langer in model, haarstukken en extensions blijven beter op hun plaats en het haar wordt minder snel vet.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Verkoelt bij nachtelijk transpireren
  • Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar
  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Minder snel vet haar
  • Intensievere werking van huid- en haarproducten

Verkrijgbaar in de kleuren : wit, crème, zilver, rood, paars, rose, peach, champagne, blauw, petrol, lila en antraciet

 

Bij MarGel zijn we gespecialiseerd in dermatelogische producten. 

Het Team van MarGel heeft meerdere opleidingen gevolgt om u te kunnen adviseren in de juiste productkeuze voor uw hoofdhuid.

Mediceuticals® producten
Specifieke, dermatologische producten voor haar- en (hoofd-) huidoplossingen.

  • Mediceuticals® is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals zich ontwikkeld tot een superieur product.
  • Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals® behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.
  • Mediceuticals® is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen, maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart, hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals® programma te beginnen. De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen.
  • Mediceuticals® is ook te gebruiken bij chemotherapie. Na de chemokuur duurt het enkele weken, voordat het haar weer begint te groeien. Het haarzakje heeft tijd nodig om te herstellen, voordat het weer gezond haar kan produceren. Aanvankelijk zal het haar dunner zijn en anders van structuur zijn. Mediceuticals® ondersteunt het stimuleren van nieuwe haargroei en draagt bij om de conditie van de hoofdhuid en de haren te optimaliseren.
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info