Exclusieve pruiken voor een boost zelfvertrouwen

Met de juiste pruik is het mogelijk om uw zelfvertrouwen dat een deuk heeft opgelopen door uw haarprobleem, weer wat op te bouwen. Een exclusieve pruik die perfect bij u past, laat u stralen en geeft u een zelfverzekerde uitstraling. 

Exclusieve pruiken: goede zorg en de beste kwaliteit

De exclusieve uitstraling van de pruiken is een gevolg van de manier waarop onze pruiken worden gemaakt. Alle pruiken die verkrijgbaar zijn bij MarGel worden namelijk samengesteld met goede zorg en haar van de allerbeste kwaliteit. Bij het kiezen van een exclusieve pruik, kunt advies krijgen op alle fronten. Wanneer u liever zelf even rustig wat haarwerken past, is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij nemen achteraf de maten op en zorgen dat de pruik helemaal naar uw wens wordt. Een goede begeleiding bij het vinden van een pruik die bij u past is noodzakelijk. Bij MarGel krijgt u echter ook ná het vinden van een mooi haarwerk goede begeleiding.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info