Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarprothese op maat bij haarverlies

haarprothese

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem dat niet altijd even goed onder de aandacht wordt gebracht. In onze samenleving heerst er op de een of andere manier toch nog een taboe op het verliezen van haar. Mensen geven haarverlies niet graag toe en proberen dit verlies met behulp van verschillende cosmetische producten of kledij te verbergen. Dit is echter helemaal niet nodig als u bekend bent met alle mogelijke behandelingen die uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor heeft u binnen een kort tijdsbestek weer een hoofd vol met prachtig haar.

Neem vrijblijvend contact op

Maak gebruik van een pruik, haarwerk of toupet

MarGel Pruik- en haarwerken biedt oplossingen tegen haarverlies. Met een haarprothese, zoals een pruik een haarwerk of een toupet, kunt u in een korte tijdsperiode weer van een volle bos haar genieten. Op het moment dat u last heeft van haarverlies over uw gehele hoofd, kunt u gebruik maken van een pruik of haarwerk. Bij gedeeltelijk haarverlies komen haarstukjes of een toupetje beter tot hun recht. Een haarprothese heeft als doel om het haarverlies van een persoon te verbergen. Om die reden is het gebruik van een haarprothese vaak niet te onderscheiden van echt haar.

Vindt de perfecte haarprothese bij MarGel

Als u op zoek bent naar een professionele haarwerkspecialist die u kan voorzien van de perfecte haarprothese, dan bent u bij MargGel helemaal aan het juiste adres. Bij MarGel vind u een breed aanbod aan allerlei verschillende haarwerken, pruiken en toupetjes. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een haarprothese op maat te laten maken, zodat u zeker weet dat het desbetreffende product geheel aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw haarverlies te bespreken.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten