Maak gebruik van een pruik, haarwerk of toupet

MarGel Pruik- en haarwerken biedt oplossingen tegen haarverlies. Met een haarprothese, zoals een pruik een haarwerk of een toupet, kunt u in een korte tijdsperiode weer van een volle bos haar genieten. Op het moment dat u last heeft van haarverlies over uw gehele hoofd, kunt u gebruik maken van een pruik of haarwerk. Bij gedeeltelijk haarverlies komen haarstukjes of een toupetje beter tot hun recht. Een haarprothese heeft als doel om het haarverlies van een persoon te verbergen. Om die reden is het gebruik van een haarprothese vaak niet te onderscheiden van echt haar.

Vindt de perfecte haarprothese bij MarGel

Als u op zoek bent naar een professionele haarwerkspecialist die u kan voorzien van de perfecte haarprothese, dan bent u bij MargGel helemaal aan het juiste adres. Bij MarGel vind u een breed aanbod aan allerlei verschillende haarwerken, pruiken en toupetjes. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een haarprothese op maat te laten maken, zodat u zeker weet dat het desbetreffende product geheel aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw haarverlies te bespreken.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info