Oorzaken van vroeg kaal worden

Haaruitval kan komen door een aantal erfelijke factoren. Als man zijnde kunt u bijvoorbeeld kijken naar de vader van uw moeder. Als deze kaal is, dan is de kans groot dat u hier in de loop van de tijd ook mee te maken krijgt. Vaak wordt vroeg kaal worden door middel van erfelijke hormonen doorgegeven. Daarnaast zijn er nog verschillende andere haarziektes die het vroeg kaal worden veroorzaken en is het ook mogelijk dat u door bepaalde medicijnen, een chemotherapie, stress of een bestraling te maken krijgt met haarverlies.

Verberg deze kaalheid

Gelukkig is kaalheid op een simpele manier te verbergen: u hoeft enkel de kale plek(ken) te bedekken. Dit kan met behulp van een pruik, een haarwerk of een haarstukje. Mannen en vrouwen die kaal zijn maken veelvuldig gebruik van bovenstaande oplossingen. Zodra u te maken krijgt met vroege kaalheid, dan is het zeker aan te raden om contact op te nemen met MarGel, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info