Verschillende soorten pruiken

Een pruik is als het ware een in elkaar gekunsteld kapsel dat als echt kapsel gebruikt kan worden. Dankzij de vele ontwikkelingen die zich de laatste jaren hebben voorgedaan zijn goede pruiken nu bijna niet meer van echt haar te onderscheiden. Dit heeft ertoe geleid dat men nu eerder bereid is om een pruik te kopen, aangezien ze op deze manier hun eigen haarproblemen kunnen maskeren. Naast een pruik wordt er ook veelal gebruik gemaakt van een haarstukje. Een haarstukje bedekt vaak maar een gedeelte van de hoofdhuid waardoor het niet te gebruiken is om heel het hoofd te bedekken. Het is bij MarGel prima mogelijk om diverse exclusieve pruiken te kopen met ieder een andere stijl. Daarnaast kan er ook een onderscheid worden gemaakt tussen het soort materiaal waarvan de pruik gemaakt is. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen synthetisch haar of echt haar.

Elk haarwerk is anders, en dat ziet u ook in de prijs. Er zijn diverse factoren die de prijs van het haarwerk bepalen. Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen van haarwerken en pruiken:

  • De prijs van een confectiehaarwerk of -pruik is vanaf € 349,- (incl. btw ) te verkrijgen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van synthetisch haar.
  • Echte haarwerken en pruiken kosten rond de € 549,- (incl. btw)
  • Het op maat maken van een haarwerk of pruik varieert qua prijs en is afhankelijk van individuele wensen. Op aanvraag kan de prijs berekend worden.

Groot aanbod van pruiken

Op het moment dat u besluit om een pruik te kopen, zult u zien dat het aanbod van salons erg groot is. Het is altijd verstandig om naar een aanbieder te gaan die beschikt over veel ervaring in de haarindustrie, zodat deze u een goed en deskundig advies geven. Besteed daarom altijd genoeg aandacht aan de aankoop van van een pruik. Het is immers een belangrijke aankoop die goed overwogen dient te worden. Wij van MarGel staan als haarspecialist altijd voor u klaar en willen u op de juiste wijze adviseren. We hebben zowel dames pruiken als heren pruiken in ons aanbod. Samen werken wij naar een mooi en natuurlijk eindresultaat toe. Mocht u graag hulp willen bij de financiële situatie van het haarwerk dan kunt u ons altijd contacteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info