Een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk, is ons haar. Het is dan ook niet gek dat haaruitval een negatieve invloed op iemands zelfvertrouwen kan hebben. Gelukkig kunnen mensen met haaruitval tegenwoordig een haaruitvalbehandeling ondergaan, zodat ook zij weer over een stralende haardos en zelfvertrouwen beschikken.

Neem vrijblijvend contact op

Verschillende haaruitval behandelingen

Voor een haar behandeling zijn er verschillende opties:

  • Het is mogelijk om een pruik of haarwerk aan te meten. Dit zijn uitstekende substituten van uw echte haar en daardoor niet van echt haar te onderscheiden.
  • Het is ook mogelijk om een haaruitval behandeling voor een klein gedeelte van uw hoofd te nemen. U kiest dan voor een toupet.

Wenst u een van bovenstaande haarbehandelingen, of wilt u eens sparren over andere mogelijke haarbehandelingen? Neem dan contact op met MarGel. Het wordt tijd om uw zelfvertrouwen weer een boost te geven, zodat u kunt stralen als nooit tevoren.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info