Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerkspeciliast in Limburg? Ontdek MarGel

Marjo van Geleuken is oprichtster van Pruik- en Haarwerken MarGel in Stramproy, Weert (Limburg) en is een befaamd haarwerkspecialist. Als haarwerker wil zij iedereen graag helpen bij het vinden en aanmeten van een goed passende pruik of haarwerk. Bij MarGel, omgeving Weert / Limburg, heeft u de keuze uit pruiken, haarstukjes en hairextensions die gemaakt worden van echt haar of van een synthetische stof.

Neem vrijblijvend contact op

Haarwerker uit Stramproy

De prijzen van onze pruiken of haarwerken variëren enorm en zijn afhankelijk van de lengte, de kleur, de dikte van de haren en natuurlijk van welk haar het is gemaakt (synthetisch of echt haar). Een voordeel is dat in het basispakket van de zorgverzekering een vergoeding zit van ongeveer €393,-  voor een haaroplossing. Omdat haarwerker MarGel in het bezit is van een ANKO-keurmerk kunt u ook gebruik maken van deze vergoeding. Zo zult u dus een gedeelte van de kosten terugkrijgen van de verzekering. Haarwerkspecialist MarGel uit Stramproy/Weert helpt u graag verder met een passend pruik of haarwerk. Daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor hulp bij het uitzoeken van de vergoeding.

MarGel haarwerkspecialist Weert, Limburg

Haarwerker MarGel uit Weert staat vooral bekend als erg professioneel en klantvriendelijk. Er zijn bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om een afspraak af te maken. U kunt ervoor kiezen om MarGel bij u thuis te laten komen zodat u zich meer vertrouwd en zekerder voelt in uw eigen omgeving. De haarwerkspecialist uit Weert neemt dan enkele pruiken mee die raakvlakken hebben met uw wensen. Vanuit deze basismodellen wordt vervolgens een ontwerp gemaakt voor een op maat gemaakte pruik of haarwerkje. Stel, u ligt nog in het ziekenhuis en wilt een haarwerk of pruik vanwege medische oorzaken, dan is het zelfs mogelijk om een afspraak te maken in het ziekenhuis. Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens kantoortijden, maar in overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 's avonds een afspraak te maken.

Haarwerkspecialist MarGel (omgeving Limburg) heeft veel ervaring en kennis, en maakt het voor iedereen mogelijk om weer te kunnen genieten van een mooie coupe.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten