Haarwerker uit Stramproy

De prijzen van onze pruiken of haarwerken variëren enorm en zijn afhankelijk van de lengte, de kleur, de dikte van de haren en natuurlijk van welk haar het is gemaakt (synthetisch of echt haar). Een voordeel is dat in het basispakket van de zorgverzekering een vergoeding zit van enkele honderden euro's ( in 2022 is dit € 457,50 )  voor een haaroplossing. Omdat haarwerker MarGel in het bezit is van een ANKO-keurmerk kunt u ook gebruik maken van deze vergoeding. Zo zult u dus een gedeelte van de kosten terugkrijgen van de verzekering. Haarwerkspecialist MarGel uit Stramproy/Weert helpt u graag verder met een passend pruik of haarwerk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor hulp bij het uitzoeken van de vergoeding.

MarGel haarwerkspecialist Weert, Limburg

Haarwerker MarGel uit Weert staat vooral bekend als erg professioneel en klantvriendelijk. Er zijn bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om een afspraak af te maken. U kunt ervoor kiezen om MarGel bij u thuis te laten komen zodat u zich meer vertrouwd en zekerder voelt in uw eigen omgeving. De haarwerkspecialist uit Weert neemt dan enkele pruiken mee die raakvlakken hebben met uw wensen. Vanuit deze basismodellen wordt vervolgens een ontwerp gemaakt voor een op maat gemaakte pruik of haarwerkje. Stel, u ligt nog in het ziekenhuis en wilt een haarwerk of pruik vanwege medische oorzaken, dan is het zelfs mogelijk om een afspraak te maken in het ziekenhuis. Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens kantoortijden, maar in overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 's avonds een afspraak te maken.

Haarwerkspecialist MarGel (omgeving Limburg) heeft veel ervaring en kennis, en maakt het voor iedereen mogelijk om weer te kunnen genieten van een mooie coupe.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info