Geniet weer van een volle bos haar

Dankzij de haarintegratie is het mogelijk om weer een volle bos haar te krijgen, die nauwelijks van het echte haar te onderscheiden is. Bij een haarintegratie worden uw eigen haren verweven met een handgeknoopt haarwerk waardoor dit uiteindelijk een mooi geheel vormt. Het haarwerk dat als haaropvulling dient, wordt geheel aangepast op uw eigen haar, waardoor het verschil niet meer merkbaar is. Op het moment dat u voor haarintegratie kiest, kunt u terecht bij MarGel. Dankzij de vele ervaring die MarGel heeft opgebouwd als haarwerkspecialist, krijgt u gegarandeerd met een mooi resultaat te maken. Kijk voor nog meer haaropvulling mogelijkheden verder op deze website!

Meer informatie over haarintegratie? 

Benieuwd of haarintegratie iets voor u is? Wilt u een volle bos haar, volledig passend bij u als persoon, en met een natuurlijke uitstraling? Dan is het antwoord: ja! Neem daarom vrijblijvend contact op met haaropvulling specialiste Marjo van Geleuken van MarGel Pruik- & Haarwerken voor een gratis en vrijblijvend advies.

haarintegratie resultaten van MarGel Pruik Haarwerken
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info