Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Ga voor haarintegratie of haaropvulling

Begint u te maken te krijgen met zeer dun haar of zijn er al aanwezige kale plekken? Dan is het misschien verstandig om een haarintegratie te overwegen. Dunner haar kan diverse oorzaken hebben. Een mogelijke oorzaak is een haarziekte als Alopecia. Een andere oorzaak van haaruitval is bijvoorbeeld stress. Het is belangrijk om de oorzaak van uw haarprobleem te achterhalen zodat u, indien mogelijk, het probleem tegen kunt gaan. Indien het probleem van uw haaruitval niet is tegen te gaan, kunt u wel kiezen voor een haarwerk of haaropvulling. U krijgt dan een volle bos haar terug, samen met uw zelfvertrouwen.

Neem vrijblijvend contact op

Geniet weer van een volle bos haar

Dankzij de haarintegratie is het mogelijk om weer een volle bos haar te krijgen, die nauwelijks van het echte haar te onderscheiden is. Bij een haarintegratie worden uw eigen haren verweven met een handgeknoopt haarwerk waardoor dit uiteindelijk een mooi geheel vormt. Het haarwerk dat als haaropvulling dient, wordt geheel aangepast op uw eigen haar, waardoor het verschil niet meer merkbaar is. Op het moment dat u voor haarintegratie kiest, kunt u terecht bij MarGel. Dankzij de vele ervaring die MarGel heeft opgebouwd als haarwerkspecialist, krijgt u gegarandeerd met een mooi resultaat te maken. Kijk voor nog meer haaropvulling mogelijkheden verder op deze website!

haarintegratie resultaten van MarGel Pruik Haarwerken

Meer informatie over haarintegratie? 

Benieuwd of haarintegratie iets voor u is? Wilt u een volle bos haar, volledig passend bij u als persoon, en met een natuurlijke uitstraling? Dan is het antwoord: ja! Neem daarom vrijblijvend contact op met haaropvulling specialiste Marjo van Geleuken van MarGel Pruik- & Haarwerken voor een gratis en vrijblijvend advies. 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten