Wij als haarwerker hebben ervaring met confectie haarwerken oftewel standaard haarwerken. Juist doordat deze niet altijd aansluiten op de persoon hebben we vooral de focus gelegd op maathaarwerken. Als u opzoek bent naar een geschikte haarspecialist, kunt u uw keuze baseren op een keurmerk. Een haarwerk specialist die het ANKO keurmerk heeft, voldoet aan alle eisen waar een kwalitatief hoogwaardige haarwerkspecialist aan dient te voldoen.

Het ANKO keurmerk

In 2012 is het ANKO keurmerk ontstaan uit twee grote kwaliteitszorgorganisaties voor haarwerkspecialisten in Nederland, namelijk NVHO en THGN.  De afkorting ANKO staat voor; het Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. Zodra een haarwerker dit keurmerk wil krijgen, dient hij aan een aantal strenge keureisen te voldoen. Deze eisen worden ieder jaar weer opnieuw getest, zodat de consument is verzekerd van een hoge kwaliteit en bijpassende service. Een bijkomend voordeel van het ANKO keurmerk, is dat de zorgverzekeraars zien dat het product van uitstekende kwaliteit is en de desbetreffende verzekering uitkeren. Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist in Limburg die in het bezit is van een ANKO keurmerk? Dan bent u bij haarwerkspecialist MarGel aan het juiste adres.

haarwerkspecialist MargelPruikHaarwerken
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info