Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerkspecialist MarGel staat voor u klaar

haarwerkspecialist MargelPruikHaarwerkenEen haarwerkspecialist is iemand die gespecialiseerd is in verschillende haarwerken. Nederland beschikt over een groot aantal haarwerkspecialisten, die allemaal hun eigen kenmerken en kwaliteiten hebben. Ook MarGel is een haarwerk specialist, die zich voornamelijk richt op haarintegratie en pruiken voor consumenten die het echt nodig hebben, bijvoorbeeld door chemo behandelingen of dunner wordend haar. Een goede haarspecialist heeft ervaring in confectie haarwerken en maathaarwerken en is daarnaast in staat om de consument van het juiste advies te voorzien. Als u opzoek bent naar een geschikte haarspecialist, kunt u uw keuze baseren op een keurmerk. Een haarwerk specialist die het ANKO keurmerk heeft, voldoet aan alle eisen waar een kwalitatief hoogwaardige haarwerkspecialist aan dient te voldoen.

Het ANKO keurmerk

In 2012 is het ANKO keurmerk ontstaan uit twee grote kwaliteitszorgorganisaties voor haarwerkspecialisten in Nederland, namelijk NVHO en THGN.  De afkorting ANKO staat voor; het Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. Zodra een haarwerker dit keurmerk wil krijgen, dient hij aan een aantal strenge keureisen te voldoen. Deze eisen worden ieder jaar weer opnieuw getest, zodat de consument is verzekerd van een hoge kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast moet de consument ervan op de hoogte zijn dat de organisatie een vrije haarwerkmarkt nastreeft, oftewel dat de consument van het voordeel van de prijsconcurrentie profiteert. Een bijkomend voordeel van het ANKO keurmerk, is dat de zorgverzekeraars zien dat het product van uitstekende kwaliteit is en de desbetreffende verzekering uitkeren. Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist in Limburg die in het bezit is van een ANKO keurmerk? Dan bent u bij haarwerkspecialist MarGel aan het juiste adres.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten