Wanneer u medisch niet in staat bent om u te verplaatsen van locatie kunt u contact opnemen met MarGel. Het aanbod is erg divers en van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is de service die wordt aangeboden uitstekend. Dit uit zich onder meer op de wijze waarop het contact plaatsvindt. Het is namelijk mogelijk om zelf naar MarGel toe te komen, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken waarbij MarGel naar u toekomt. U wordt thuis in uw vertrouwde omgeving geholpen bij de aanschaf van een pruik. Ambulante service wordt alleen aangeboden aan medische noodsituaties binnen 35 KM.

De haarwerker komt bij u aan huis

Een ambulant haarwerker betekent dat de haarwerker met de pruiken naar het huis van de klant toe gaat of ziekenhuis waar de klant zich bevindt. Op deze manier blijft de klant in zijn eigen vertrouwde omgeving die voor de klant comfortabeler aanvoelt. Wanneer u graag een afspraak aan huis wilt, dient u eerst (telefonisch) contact op te nemen met MarGel. Na een afspraak te hebben gemaakt, wordt belangrijke informatie doorgenomen. Bij de eerste afspraak worden er een aantal pruiken meegenomen om u kennis te laten maken met producten waarmee wordt gewerkt. Uw wens en MarGels deskundigheid leveren uiteindelijk het optimale resultaat voor u.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info