De vergoeding van de zorgverzekeraar

U heeft altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of behandelde arts. Wanneer u voor het haarwerk wilt gaan vragen wij voor u de vergoeding aan. U kunt aan uw zorgverzekeraar navragen of u nog een aanvullende vergoeding krijgt. Bijna alle zorgverzekeraars beschikken namelijk over een speciale vergoeding, zodra u om medische redenen te maken krijgt met haaruitval en een pruik of haarwerk moet dragen. In iedere basisverzekering is dit onderdeel opgenomen, waardoor u altijd een bepaald bedrag terugkrijgt. Let wel op uw eigen risico. Wanneer uw eigen risico nog niet op is, verrekend de verzekeraar dit eerst. In 2023 is de basisvergoeding altijd € 454,50 

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, heeft u vaak recht op een extra vergoeding. Deze vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar en het is daarom zaak om dit van tevoren goed te bekijken. U mag altijd gerust het team van MarGel benaderen zodat wij met u kunnen meekijken wat de mogelijkheden hierin zijn.

Prijzen haarwerken en pruiken

Er zijn ontzettend veel haarstukjes, haarwerken en pruiken. De prijzen liggen daardoor ook heel uiteen. De prijs is afhankelijk van verschillende persoonlijke factoren en wensen. Na een vrijblijvend intake en/of persoonlijk adviesgesprek kunnen wij u duidelijkheid geven over de prijzen die aansluiten bij uw mogelijkheden.

MarGel biedt u extra hulp

De pruik/haarwerk vergoeding wordt pas door een zorgverzekeraar betaald, als het haarwerk of de pruik bij een gecontracteerde partij wordt gekocht. Bij deze gecontracteerde partijen kunt u denken aan de haarwerkers die het ANKO keurmerk bezitten. Zodra u uw haarwerk bij MarGel koopt, bent u ervan verzekerd dat uw haarwerk onder de basisvergoeding valt.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info