Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerk en pruik vergoeding

Een pruik of haarwerk wordt veelal aangeschaft op het moment dat er een medische oorzaak voor het haarverlies is, zoals chemotherapie of een haarziekte waaronder alopecia. Wanneer dit de situatie is, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Met deze vergoeding kunt u uw pruik of haarwerk of tijdelijke pruik vergoeden, zodat u geen financiële zorgen heeft.

De vergoeding van de zorgverzekeraar

U heeft altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of behandelde arts. Wanneer u voor het haarwerk wilt gaan vragen wij voor u de vergoeding aan. U kunt aan uw zorgverzekeraar navragen of u nog een aanvullende vergoeding krijgt. Bijna alle zorgverzekeraars beschikken namelijk over een speciale vergoeding, zodra u om medische redenen te maken krijgt met haaruitval en een pruik of haarwerk moet dragen. In iedere basisverzekering is dit onderdeel opgenomen, waardoor u altijd een bepaald bedrag terugkrijgt. Let wel op uw eigen risico. Wanneer uw eigen risico nog niet op is, verrekend de verzekeraar dit eerst. In 2021 is de basisvergoeding € 452,-

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, heeft u vaak recht op een extra vergoeding. Bij Delta Lloyd en Ohra kan dit zelfs oplopen tot €1000,- aanvullende vergoeding. Deze vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar en het is daarom zaak om dit van tevoren goed te bekijken. U mag altijd gerust MarGel benaderen zodat wij met u kunnen meekijken wat de mogelijkheden hierin zijn.

Prijzen haarwerken en pruiken

Er zijn diverse pruiken en haarwerken waar ook weer verschillende prijzen aan verbonden zijn. Hieronder vindt u meer informatie over deze prijzen:

  • Een confectie pruik of haarwerk gemaakt van synthetisch haar is al mogelijk vanaf  €500,-
  • Haarwerk (pruik) gemaakt van écht haar kan MarGel leveren vanaf €800,-
  • De prijs van het optimaliseren en ontwikkelen van het door u aangevraagde haarwerk wordt op aanvraag berekend. Juist omdat het volledig op maat wordt gemaakt is de prijs afhankelijk van de lengte, grootte, omvang (hoedmaat), de kleur, haardikte en densiteit.

MarGel biedt u extra hulp

De pruik/haarwerk vergoeding wordt pas door een zorgverzekeraar betaald, als het haarwerk of de pruik bij een gecontracteerde partij wordt gekocht. Bij deze gecontracteerde partijen kunt u denken aan de haarwerkers die het ANKO keurmerk bezitten. Zodra u uw haarwerk bij MarGel koopt, bent u ervan verzekerd dat uw haarwerk onder de basisvergoeding valt. 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten