Een manier om dun haar voller te maken, is met haarwerken (haaraanvullingen). Bij MarGel bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken bij MarGel vanuit eigen ervaring en daarbij heeft ieder haarwerk zijn voor en nadelen. Het is erg persoonlijk in wat voor haarwerk bij iemand past. Het is namelijk meteen te zien wanneer een haarwerk of haaraanvulling niet goed bij de persoon past. Woont u in de omgeving van Weert, Limburg? Dan kan een MarGel haarstukje misschien wel de oplossing zijn voor uw probleem.

Begeleiding door eigen ervaring

Het team van MarGel Pruik Haarwerken uit Stramproy, gelegen in de buurt van Weert (Limburg), biedt een oplossing voor uw problemen met op maat gemaakte haarwerken. Bij het team van MarGel staat service bovenaan. Wij nemen de tijd voor iedere klant om zo de beste oplossing te kunnen bieden die aansluit bij en op de persoon. Niets is vervelender dan naar huis gaan met het gevoel dat uw haarwerk niet goed past. We weten door eigen ervaring goed dat wanneer er net iets niet fijn zit of in gevoel is niet goed aansluit dat hier het beste in overleg naar bekeken dient te worden. MarGels professionaliteit vloeit voort uit hun eigen ervaring met de haarziekte alopecia/dun haar en hun wens andere mensen hiermee te begeleiden. Bent u op zoek naar een haarwerk of haaraanvulling in Weert? Neem dan contact op met de haarwerk specialisten van MarGel Pruik en Haarwerken.

Wat betekent een op maat gemaakt haarwerk?

Een op maat gemaakt haarstukje is geen volledige pruik/ haarwerk. Een volledig pruik is een haarwerk wat van voorhoofd, oren tot en met in de nek zit. Een op maat gemaakt haarstuk is maar een aanvulling aan uw eigen haar. Dit is een enorme fijne oplossing wanneer u een haarziekte heeft of erg dun haar heeft. Wij werken bij MarGel in maathaarwerken alleen met écht haar. Een op maat gemaakt haarwerk start altijd met een gipsmal en het bespreken van alle details van het haarwerk. Daarna duurt dit minimaal 3 maanden voordat uw eigen maat haarstukje klaar is. Hierna komt u naar de salon om het haarwerk op wens te laten knippen/modelleren en tevens te begeleiden in het zelf op en af zetten en zelf wassen. 

Wanneer u zich bij het lezen niet lekker voelt bij uberhaupt het dragen van een haarwerk dan is de tijd nog niet daar om een haarwerk te gaan dragen. Het is een gevoel waar u klaar voor moet zijn, en mocht u er klaar voor zijn dan willen wij u graag begeleiden en adviseren hierin. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om uw haar er weer vol uit te laten zien. MarGel is gelegen in de buurt van Weert waar zij u graag verder helpen en informeren over de mogelijkheden. Team MarGel staat met hun professionele werkwijze garant voor een mooie aanvulling op uw haar die helemaal naar uw wensen is gemaakt. Voor aandacht, begeleiding en kwaliteit haarwerken in Limburg bent u hier dus aan het juiste adres. 

Prijzen

De prijzen voor maathaarwerken liggen erg breed uit elkaar. Dit komt omdat dat afhankelijk is van o.a. de haarkwaliteit, haarlengte, grootte van de cap, materiaal keuze en soms zelfs haarkleur (bij blond of koper haar). Al deze factoren spelen een rol in de prijs. 

Aziatische haarkwaliteit : vanaf 1300 euro
Birmese haarkwaliteit (hele rechte haarstructuur) : vanaf 1600 euro
Natuur onbewerkt europees haar : vanaf 3500 euro
 

 

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info