Machinale of handgeknoopte pruiken

Naast het verschil tussen echt haar en synthetische haarwerken en pruiken, bestaat er ook een verschil in de manieren waarop ze gemaakt  worden. Zo is het mogelijk dat haarwerken/pruiken machinaal zijn gemaakt, waardoor ze goedkoper en sneller klaar zijn. Het nadeel is wel dat het minder comfortabel aanvoelt dan de iets duurdere handgeknoopte haarwerken/pruiken. Deze beschikken namelijk over een andere spreiding, waardoor ze minder zwaar zijn. Bij het maken van de juiste keuze is het dus van belang om met een aantal belangrijke factoren rekening te houden. Wat kost een pruik van echt haar

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een echt haar haarwerk of pruik op maat, waarbij de prijs op aanvraag beschikbaar is. Let wel op dat de levertijd hiervoor minimaal 3 maanden is. Wanneer u een pruik nodig heeft voor een tijdelijke periode raden wij geen pruik aan die op maat gemaakt wordt voor u. Bij alopecia totalis waarbij u te maken heeft met langdurige kaalheid raden wij een pruik op maat wel aan. Laat u adviseren over welk haarwerk of pruik het beste bij uw wensen past. Bij haarwerk specialist MarGel staan wij voor u klaar om u te helpen met deze vragen en wij geven u een passend advies.

Wij werken onder andere met de merken Pure Power Human HairStimulate Art Class (Ellen Wille), Hair Power (Ellen Wille) en Sentoo. Bekijk hier een overzicht van onze pruiken >>

 

Vitalhair (V-hair) en Cyberhair maathaarwerken

Synthetische haarwerken kunnen ook op maat gemaakt worden. Er zijn hiervoor twee vezels Vital Hair en Cyber Hair
Het grote voordeel van deze kunstvezels is dat ze beide kleurvast zijn. Het haar verkleurd niet door zon of water. Terwijl echt haar wel kan verkleuren door zon of water. 
De levertijden van een maatwerk in vital hair of cyberhair zijn 8 tot 12 weken. Prijzen zijn vanaf €1100,-

Vital Hair (V-Hair) is een kunstvezel die hittebestendig is, licht in gewicht voelt en een nagebootst effect geeft zoals natuur haar. 
We noemen het ook wel haar met een geheugen. Het haar wordt met behulp van warmte door ons in het gewenste model gebracht.
Wanneer u het haarwerk gaat wassen dan brengt u het haarwerk niet uit model. Het haarwerk droogt snel op in het gewenste model.
Wanneer u een ander model wilt dan kunnen wij het haarwerk weer aanpassen naar het nieuwe gewenste model. 

Cyber Hair is een kunstvezel wat zoveel mogelijk is nagebootst zoals de schubbenstructuur van echt haar. Het haar is licht in gewicht en vormvast.
Cyberhair is een sterkere vezel wat minder snel gaat vervilten. Door de schubbenstructuur neemt deze kunstvezel vocht op wat een natuurlijke look geeft. 
Cyberhair heeft een langere levensduur (het kan tweemaal langer mee gaan dan andere vezels). Het is een fijne vezel voor iemand die een bepaalde krul of kleur wilt hebben en vormvast wilt behouden. 

Maar let op, zowel Cyberhair als Vhair blijft synthetisch haar. Dit zijn kunstvezels die net dat extra kunnen bieden maar nog steeds niet goed tegen wrijving kunnen. 
Cyberhair en Vhair is niet aan te raden in lengtes over de schouder. Het haar krijgt teveel wrijving met kleding of schouders. 

 • Handgeknoopte haarwerken
 • Maximale eindlengte 25 cm
 • Kleurvast (dit betekent dat Cyberhair en Vhair niet verkleuren)
 • Licht gewicht in dragen
 • Je kunt er mee zwemmen, douche en naar de sauna
 • Cyberhair en Vhair kunnen net zoals synthetische haarwerken niet goed tegen wrijving 
 • We raden Cyberhair en Vhair niet aan om mee te slapen bij lengtes langer dan 5 cm. 
  Wanneer er voor een lengte wordt gekozen langer dan 5 cm dan krijgt het haar teveel wrijving tijdens het slapen waardoor vervilting sneller plaatsvindt.
  De kwaliteit van Cyberhair en Vhair komt hiermee niet tot zijn recht. 
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info