Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

De service van MarGel

Het bieden van een uitstekende service is één van de kernkwaliteiten van haarwerkspecialist MarGel. We stemmen onze werkzaamheden helemaal af op de wensen en eisen van u als klant, en we doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Wij snappen dat u zich in een emotionele situatie bevindt en we zullen dan ook alles in werking stellen om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Ambulante haarwerken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij ook over de mogelijkheid om bij u thuis langs te gaan. Op deze manier kunt u in een veilige en vertrouwde omgeving een prachtige pruik/haarwerk kiezen, en kunt u tevens de meningen van uw familie en vrienden meenemen in uw beslissing. Ook is het mogelijk om MarGel langs te laten komen in het ziekenhuis. Deze service brengt géén extra kosten met zich mee en biedt vele voordelen. Op het moment dat u een chemotherapie moet ondergaan en er zodoende zeker van bent dat u uw haren gaat verliezen, kunt u al een pruik of haarwerk reserveren. Zo hoeft u zich gedurende de therapie niet bezig te houden met het maken van deze beslissing, maar beschikt u meteen over een mooi haarwerk.

Een passende nazorg

We ondersteunen u niet alleen bij het kiezen en bevestigen van een pruik of haarwerk, maar we helpen u ook bij het onderhouden en reinigen ervan, zodat u zo lang mogelijk van uw haarwerk kunt genieten. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor advies over bepaalde haarverzorgingsproducten. 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten