Ambulante haarwerken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij ook over de mogelijkheid om bij u thuis langs te gaan. Op deze manier kunt u in een veilige en vertrouwde omgeving een prachtige pruik/haarwerk kiezen, en kunt u tevens de meningen van uw familie en vrienden meenemen in uw beslissing. Ook is het mogelijk om MarGel langs te laten komen in het ziekenhuis. Deze service brengt géén extra kosten met zich mee en biedt vele voordelen. Op het moment dat u een chemotherapie moet ondergaan en er zodoende zeker van bent dat u uw haren gaat verliezen, kunt u al een pruik of haarwerk reserveren. Zo hoeft u zich gedurende de therapie niet bezig te houden met het maken van deze beslissing, maar beschikt u meteen over een mooi haarwerk.

Een passende nazorg

We ondersteunen u niet alleen bij het kiezen en bevestigen van een pruik of haarwerk, maar we helpen u ook bij het onderhouden en reinigen ervan, zodat u zo lang mogelijk van uw haarwerk kunt genieten. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor advies over bepaalde haarverzorgingsproducten. Geniet dus van de uitstekende service van MarGel.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info