De verschillende bevestigingsmethodes

Haarwerken voor vrouwen zijn op twee verschillende manieren te bevestigen: (1) een flexibele methode en (2) een permanente bevestigingsmethode.

  1. De flexibele methode maakt het mogelijk om zelf uw haarwerk aan te brengen of te verwijderen met behulp van dubbelzijdige transparante medicinale tape en verschillende clipjes. Bij deze methode hoeft u maar een paar keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.
  2. Als u liever niet zelf uw haarwerk aanbrengt, is het ook mogelijk om te kiezen voor de permanente bevestigingsmethode. Bij deze methode worden de haarwerken voor vrouwen door professionele haarwerkers aangebracht door middel van medicinale lijm. Een haarwerk blijft op deze manier ongeveer 6 tot 8 weken zitten, waarna de aanbrengprocedure weer opnieuw herhaald dient te worden. Het voordeel is wel dat u in deze 6 tot 8 weken weinig tot geen omkijken heeft naar het haarwerk.

Pruiken en haarwerken van echt haar

MarGel heeft een ruim aanbod aan haarwerken en pruiken voor vrouwen. Alle producten waarmee wij werken zijn van uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie over onze producten, een vrijblijvend gesprek of een intake, kunt u contact opnemen.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info