Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Wat zijn de medische oorzaken van haaruitval?

Haaruitval kan ingrijpend zijn. Het kan verschillende oorzaken hebben. Daarbij moet u denken aan chemotherapie, bestraling, brandwonden, maar ook haarziektes als alopecia areata (pleksgewijze kaalheid ), alopecia areata totalis (algehele kaalheid, vooral het hoofdhaar) of alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid).

Één van de meest emotionele oorzaken van haaruitval is het ondergaan van een chemotherapie. Dit is vanzelfsprekend erg zwaar aangezien men strijdt tegen een ziekte, maar men wordt daarnaast ook nog eens 'gestraft' met haarverlies. MarGel biedt u passende adviezen en hulp, door samen te kijken naar een oplossing voor het haarverlies.

Haarverlies door chemo

Op het moment dat iemand met kanker te maken krijgt, is het mogelijk dat diegene chemotherpaie moet ondergaan. Deze chemotherapie bestaat uit een aantal chemokuren, afhankelijk van de soort kanker, de intensiteit en de effectiviteit van de medicijnen. De therapie is bedoeld om de snelle deling van de kankercellen tegen te gaan en zo mogelijk deze kankercellen te vernietigen. Dit heeft echter als neveneffect dat ook de gezonde snel delende cellen worden getroffen door de chemo. Gezonde cellen die zich in de haarzakjes bevinden en voor haargroei worden ook aangetast. De medicijnen vernietigen deze cellen, waardoor er haarverlies optreedt. Het haar groeit niet meer aan, tot het moment dat de chemokuren gestopt zijn. Dan kunnen de cellen zich langzaamaan weer gaan delen.

Haarwerken en pruiken

Zodra men te maken krijgt met haarverlies door toedoen van chemotherapie, kan er worden gekozen voor het dragen van een pruik of haarwerk. Het duurt namelijk even voor het haar weer begint te groeien. Op deze manier wordt u minder geconfronteerd met uw haaruitval en kunt u zich volledig op uwherstel richten. MarGel helpt u bij het kiezen van het haarwerk dat het best bij u past .

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten