Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Heeft u last van dun haar?

Er zijn steeds meer mensen die een gepaste oplossing zoeken voor hun dunne haar. Dun haar wordt veroorzaakt door erfelijkheid, stress of een hormonale schommeling. Het nadeel van dun haar is dat de hoofdhuid hierdoor vaak te zien is, wat niet fijn voelt en een onzeker gevoel geeft. Vaak is een haarstukje of haarwerk een goede oplossing. Dun haar kan zowel bij volwassenen als bij kinderen voorkomen en kent verschillende oorzaken. Zo zijn erfelijke factoren vaak de oorzaak van het dunne haar. Het is echter ook mogelijk dat er haarverlies optreedt door bepaalde hormonen, voeding of een vorm van alopecia. Gelukkig zijn er haaruitval oplossingen voor vrouwen én mannen.

De oplossingen voor dun haar

MarGel biedt een aantal producten aan die een oplossing kunnen bieden voor dun haar. Zo is het mogelijk om gebruik te gaan maken van een haarwerk of een haarstukje. Dankzij deze producten is het mogelijk om de dunne of kale plekken op uw hoofdhuid te maskeren en zodoende te genieten van een prachtig kapsel. Deze haarwerken of haarstukjes kunnen zowel van echt haar, als van synthetisch haar worden gemaakt. U kunt zelf kiezen welk haarwerk u het fijnst vindt. Om het perfecte haarwerk of haarstukje te vinden dat helemaal bij uw huidige kapsel past, kunt u een plukje van uw eigen haar meenemen. De haarprothese kan dan dan precies aan uw haar kan worden aangepast en er is geen verschil te zien.

Fijn haar, ga voor volume

Niet alleen dun haar kan voor problemen zorgen, maar ook fijn haar kent een aantal nadelen. Dit fijne haar heeft van zichzelf namelijk al een kleine diameter en is hierdoor gemakkelijk breekbaar. Als u last heeft van fijn haar, is het mogelijk om bij MarGel een perfecte oplossing te vinden. Dit kan in de vorm van een haarwerk of een haarstukje. Om tot de ideale oplossing te komen, kunt u contact opnemen met MarGel, haarspecialist in Limburg.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten