Professioneel onderhoud

Zodra u een haarwerk of een pruik heeft aangeschaft, dient u deze zelf ook goed te onderhouden.
Het haarwerk moet gewassen worden. Op deze manier worden de haren gevoed en de huidtalg en andere vuile stoffen van het materiaal schoongemaakt. Voor het optimale resultaat adviseer we u graag over de producten die hiervoor nodig.

Wij adviseren om de 3 maanden een controle afspraak. Bij dit controle afspraak kunnen wij met u meekijken hoe u het haarwerk draagt en waar u tegenaan bent gelopen. Net zoals bij uw eigen haar veranderen de kleurpigmenten ook in haarwerken. Het kan zijn dan u haarwerk elke 3 maanden gekleurd en verzorgt dient te worden om het natuurlijke effect met uw eigen haar te behouden. De kosten hiervan zijn tussen de €45,- en €85,-. 

Voorkom slijtage

Wij kunnen u ook uitleggen hoe slijtage het beste voorkomen kan worden, aangezien er een aantal oorzaken zijn die het slijtageproces versnellen. Denk hierbij aan de schade die het haarwerk oploopt zodra het te maken krijgt met overmatige transpiratie, warmtebronnen of wrijving.

Onderhoud
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info