De oorzaken van dun haar en haar uitval

Haaruitval bij vrouwen kent een aantal verschillende oorzaken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een vrouw tijdens de zwangerschap te maken krijgt met haaruitval, door toedoen van de aanwezige hormonen. Daarnaast hebben stress en vermoeidheid ook een negatief effect op de haargroei. Andere oorzaken zijn de overgang en het hebben van een hevige menstruatie. Ten slotte kunnen bepaalde medische behandelingen haaruitval veroorzaken. Haaruitval bij vrouwen is echter anders dan haaruitval bij mannen. Het haar van vrouwen wordt namelijk over het gehele hoofd dunner, terwijl mannen vaak last krijgen van kale plekken.

Mogelijke haaruitval oplossingen: haarstukjes voor vrouwen

Om haaruitval tegen te gaan, kunnen vrouwen een aantal acties ondernemen. Deze oplossingen voor vrouwen zorgen voor een vermindering van haaruitval. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met behulp van geneesmiddelen en haargroeilotions de haaruitval te remmen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een haarstukje voor vrouwen. Bij haarstukjes voor vrouwen kunnen kale plekken op het hoofd worden weggewerkt ook kunt u met deze haarstukjes een vollere bos creëren. Mocht u last hebben van een extremere vorm van haaruitval dan bieden wij op maat gemaakte haarwerken en heren- en dames pruiken aan, gemaakt van echt haar, zodat niemand het verschil ziet. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, en om samen met MarGel een vollere haarbos te creëren.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info