2. Follea - Europees haar pruiken

Wij werken met Follea haarwerken in onze salon. Follea haarwerken zijn gemaakt van echt Europees haar en worden gebruikt bij gevallen van haarverlies. Echt en puur Europees haar wordt steeds zeldzamer, doordat in de moderne en westerse beschaving steeds meer mensen hun haar zelf lang houden of verven. 

Follea pruiken in verschillende diktes en kleuren

Follea pruiken zijn beschikbaar in verschillende diktes en verschillende kleuren:

  • Diktes: Follea gebruikt Oost-Europees haar. Dit haar is fijner dan Chinees of Indisch haar en ziet er daardoor natuurlijker uit op dragers van Europese afkomst.
  • Kleuren: Er zijn diverse kleuren beschikbaar die je ook kunt zien op hun website http://follea.nl

Follea pruiken bij MarGel Pruik & Haarwerken

MarGel Pruik & Haarwerken is een gecertificeerde Follea haarspecialist. Met veel trots werken wij met dit exclusief, high-end merk dat ook geschikt is voor mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Follea pruiken hebben namelijk een speciaal binnenwerk waardoor lijm niet altijd nodig is om uitglijden te voorkomen. Uniek aan dit merk is verder de natuurlijke slag; het haar is niet gepermanent. Ook na haaruitval door chemobehandelingen is Follea het aan te raden merk. Verder bieden Follea pruiken de oplossing voor de volgende haarproblemen:

  • fijn of dun haar
  • androgenetisch haarverlies (alopecia androgenetica)
  • pleksgewijze kaalheid (alopecia areata)
  • totale kaalheid (alopecia totalis)

 

3. Pruiken op maat gemaakt 

Wanneer u door alopecia areata of alopecia totalis te maken krijgt met totale kaalheid. Kunt u kiezen voor een pruik op maat te laten maken. 
Let wel op een pruik op maat dient gemaakt te worden op uw eigen hoofdafmetingen en duurt minimaal 3 maanden voordat dit klaar is.

Wilt u meer weten over pruiken of een afspraak maken voor het aanmeten van uw pruik of haarwerk?  Wij informeren u gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info