Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Onze werkwijze

Als u kiest voor MarGel dan kiest u voor een betrokken samenwerkingsproces. 'Ik weet hoe het is om een haarwerk te dragen en ik wil dan ook alleen adviseren en ondersteunen waar vraag naar is'. Op deze pagina komt u meer te weten over mijn werkwijze en tarieven bij het aanmeten van pruik of haarwerk.

 

Intakegesprek 

U maakt een afspraak met ons voor een gratis vrijblijvend intakegesprek binnen 5 dagen. Tijdens het intakgesprek bespreekt u met Marjo uw wensen en nemen wij uw maten op. De keuze in pruiken is eindeloos. We zullen u enkele pruiken laten zien zodat u een klein beeld alvorens heeft van wat een pruik betekend. Door uw wensen te bespreken kunnen wij met u de voor en nadelen toelichten over de mogelijkheden. Er wordt meteen een vervolgafspraak ingepland voor pruiken te komen doorpassen. 

Vervolgafspraak (doorpas afspraak)

Bij de vervolgafspraak gaan we samen met u diverse pruiken doorpassen om te voelen en te bekijken welk model en materiaalkeuze het fijnste aanvoelt en waar u zichzelf in terug ziet. Bij deze afspraak kan indien dat de wens is meteen het haarwerk in model geknipt worden of wanneer de pruik net niet fijn zit wordt deze ter plekken ingenomen zodat dit een comfortabele pasvorm heeft. 

 

Full cap haarwerken / pruiken innemen

Pruiken en full cap haarwerken hebben over het algemeen een standaard maat. Iedere persoon en daarmee ook ieder schedel is anders. Dit kan betekenen dat een pruik niet volledig aansluit op uw hoofd. 
Wij doen daarvoor of een speciaal grip mutsje onder een pruik of wij nemen uw pruik ter plekken in zodat dit aangenaam draagt. 
 

Zorgverzekering 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars en regelen voor u de declaratie. Enkele keren komt het voor zoals o.a. VGZ dat u zelf de aanvullende vergoeding dient aan te vragen. 
Hiervoor hebben wij alle informatie en gegevens klaar in een envelop zodat u dit alleen hoeft te controleren en vervolgens op de post kunt doen voor het aanvragen van de aanvullende vergoeding. 

Reserveren

Indien u bij het pasmoment nog niet de pruik nodig hebt kunnen wij voor een periode van minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken de pruik reserveren voor u. Alleen optioneel voor chemotherapie. 

Nazorg / Controle afspraak 

Mocht u twijfelen bel gerust en kom langs voor een controle afspraak zodat wij met u kunnen bekijken wat wij kunnen oplossen om het weer aangenaam te dragen.

  • stomen
  • innemen van de pruik
  • grip mutsje zodat uw eigen haar kan herstelen en u de pruik aangenaam kunt dragen

U kunt uw full cap haarwerk (pruik) door ons laten stomen om zo de structuur weer glad te maken.
Soms kan het ook voorkomen dat het na een tijdje dragen niet fijn meer zit omdat uw eigen haar weer begint te groeien of de pruik is te ruim gaan zitten.  

 

 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten