Persoonlijk adviesgesprek (eerste afspraak)

Wilt u na het telefonische gesprek een stap verder dan nodigen we u graag uit voor een afspraak in de vorm van een kennismakings / adviesgesprek. Wegens afspraken die er al staan kan dit voor haarwerken helaas niet binnen 3 weken plaatsvinden. Wanneer dit voor een pruik is wegens chemotherapie kan dit binnen een week plaatsvinden. Mocht u geinteresseerd zijn in een persoonlijk adviesgesprek, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@margel.nl. Wij proberen dan met u z.s.m. een eerste afspraak in te plannen.

Het gebied van haarwerken is heel groot. Er is van alles te verkrijgen op het gebied van maatwerken. Door een aantal vragen te stellen, komen we erachter welk systeem haarwerk het beste bij u past. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat er niet alleen mooi uit ziet, maar dat u er zelf ook goed mee om kunt gaan. Het is namelijk van groot belang dat een haarwerk goed aansluit bij u als persoon. Daarbij zijn uw wensen, uw hoofdhuid en uw hoofdharen van groot belang. Niet alles is mogelijk, daarna geef ik u advies over welk haarwerksysteem voor u het meest geschikt is. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de juiste keuze te maken. De volgende vragen komen onder meer in het gesprek aanbod:

 • Heeft u een gevoelige, droge, vette hoofdhuid? Het haarwerk wordt vastgezet op uw hoofdhuid, dus dit is zeer belangrijk voor de keuze.
 • Wilt u het haarwerk graag zelf op- en af kunnen zetten?
 • Welke haarkwaliteit wenst u? Kiest u voor echt haar of synthetisch haar?
 • Bent u zelf handig in het föhnen, stijlen of indraaien van uw haren?

Wij zijn als salon vooral gefocust op haarwerken op maat. We hebben hiervan voorbeelden in de salon maar we hebben niet een hele collectie wat u kunt doorpassen. We werken heel gericht op de persoon. Middels passende voorbeelden in de salon willen we u een beeld geven van de mogelijke oplossing die wij adviseren. U bent niet verplicht bij het kennismakings/adviesgesprek om een haarwerk af te nemen. Aan de hand van het een eerste gesprek kunnen we een goed advies uitbrengen omtrent het systeem dat voor u geschikt zal zijn. U kunt thuis op uw gemak alles rustig laten bezinken. Misschien dat u er niet klaar voor bent of misschien ook weer wel. 

Vervolgafspraak (tweede afspraak) 

Bij het kennismakings/adviesgesprek wordt al een kleine plan van aan pak gemaakt mocht u de keuze willen maken om voor een haarwerk te gaan. Bij een vervolgafspraak gaan wij voor u de order samenstellen. 

 • Keuze uit hoofdmallen van MarGel of het maken van een eigen hoofdmal;
 • Kiezen van de haarlengte, -kleur, en -dikte;
 • Kiezen van het juiste bevestigingssysteem.

Hierna zal het haarwerk of de pruik op order voor u gemaakt worden. De uitvoeringstermijn van de opdracht bedraagt bij:

 • Haarwerk op maat van echt haar: 3 a 4 maanden
 • Haarwerken van MarGel zijn vaak al op order waardoor dit binnen 4 tot 6 weken leverbaar kunnen zijn;
 • Confectiehaarwerk van echt haar: 2 á 3 weken;
 • Pruiken: 1 á 2 werkdagen.

De afspraak (derde afspraak) 

Na een aantal weken is het zover. Deze dag is voor bijna iedereen spannend wat ook erg logisch is. Op deze afspraak begeleiden we u bij het dragen van het haarwerk. Het wordt geknipt en gestyled met uw eigen haar zodat het een geheel is. Daarna nemen we samen het oefenen van het op-afzetten en verzorgen van het haarwerk door. 

Controle afspraak (vierde afspraak)

We adviseren een controle afspraak. Dit adviseren we iedere 3 á 4 maanden. In deze afspraak gaan we bekijken hoe het bevalt en waar u tegenaan bent gelopen. Waar wij u tips in kunnen geven. Kleurpigmenten lopen net zoals bij eigen haar terug en blijven veranderen door omstandigheden (middels vele wasbeurten, warmte, zon -uv) dus vaak dient het haarwerk ook gekleurd te worden om het natuurlijke effect te behouden. 

Bij deze afspraak kan ook u eigen haar gekleurd en geknipt worden indien gewenst. We zijn een kapsalon voor de mensen die haarwerken dragen, dit dus ook voor het eigen haar. 

 

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info