Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerkspecialist MarGel - Limburg

haarwerken in Limburg

Als u woonachtig bent in het prachtige Limburg of Noord-Brabant, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van haarwerkspecialist MarGel. Door de prachtige en handige ligging in het mooie dorp Stramproy, kan MarGel zich op geheel Limburg en Noord-Brabant richten. Ook voor mensen uit andere regio's in Nederland is het mogelijk om onze haarwerkensalon te bezoeken. Als u op zoek bent naar een haarwerkspecialist in Limburg, is MarGel de ideale aanbieder voor u.

Neem vrijblijvend contact op

Compleet en breed assortiment

Voor haarwerken in Limburg bent u bij MarGel aan het juiste adres. Dankzij het ruime aanbod is de kans groot dat u op onze site vindt waarnaar u op zoek bent. Zo kunt u hier allerlei verschillende haarwerken, pruiken en haarstukjes vinden die geschikt zijn voor ieder gezichtstype. Naast het feit dat het aanbod heel breed is, zijn alle producten van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunt u optimaal van de diverse haarwerken gebruikmaken. Zodra u merkt dat u last krijgt van haarverlies, kunt u te allen tijde contact opnemen met MarGel.

Extra service

Als extra service is het ook mogelijk daar de haarwerkspecialiste uit Limburg bij u thuis langskomt. Op deze manier kunt u gewoon in uw vertrouwde omgeving kennis maken met de verschillende haarwerken die MarGel te bieden heeft. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de extra dienst die geleverd wordt. Dit is namelijk het helpen bij de financiering van het haarwerk. Het uitpluizen van de gehele zorgpolis kan namelijk nogal wat tijd en moeite in beslag nemen, en daar bent u niet altijd toe in staat. Dit is de reden dat MarGel u graag hierbij wil assisteren. Bent u op zoek naar een haarwerk in de omgeving van Weert, Stramproy of heel Limburg, dan kunt u zeker terecht bij MarGel.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten