Compleet en breed assortiment

Voor haarwerken in Limburg bent u bij MarGel aan het juiste adres. Dankzij het ruime aanbod is de kans groot dat u op onze site vindt waarnaar u op zoek bent. Zo kunt u hier allerlei verschillende haarwerken, pruiken en haarstukjes vinden die geschikt zijn voor ieder gezichtstype. Naast het feit dat het aanbod heel breed is, zijn alle producten van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunt u optimaal van de diverse haarwerken gebruikmaken. Zodra u merkt dat u last krijgt van haarverlies, kunt u te allen tijde contact opnemen met MarGel.

Extra service

Als extra service is het ook mogelijk daar de haarwerkspecialiste uit Limburg bij u thuis langskomt. Op deze manier kunt u gewoon in uw vertrouwde omgeving kennis maken met de verschillende haarwerken die MarGel te bieden heeft. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de extra dienst die geleverd wordt. Dit is namelijk het helpen bij de financiering van het haarwerk. Het uitpluizen van de gehele zorgpolis kan namelijk nogal wat tijd en moeite in beslag nemen, en daar bent u niet altijd toe in staat. Dit is de reden dat MarGel u graag hierbij wil assisteren. Bent u op zoek naar een haarwerk in de omgeving van Weert, Stramproy of heel Limburg, dan kunt u zeker terecht bij MarGel.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info