Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

MarGel haarwerken en pruiken in Weert

Altijd al een perfecte coupe willen hebben? Dankzij MarGel Pruik- en Haarwerken in Stramproy (nabij Weert, regio Limburg) is dit nu mogelijk. Oprichtster van MarGel is Marjo van Geleuken, die zelf ook last heeft van dun haar en lang heeft moeten zoeken naar de perfecte oplossing. Veel haarextensions zien er nogal nep uit, waardoor onzekerheid niet weggenomen wordt. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de gewone kapperswereld heeft MarGel ervoor gekozen om zelf haarwerken en pruiken te gaan maken en zo andere mensen te helpen in omgeving Limburg.

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar pruik of haarwerk in Weert, Limburg?

Er zijn verschillende redenen waarom u een pruik of haarwerk nodig heeft. Dit kunnen medische redenen of natuurlijke oorzaken zijn. Bij MarGel uit Stramproy (omgeving Weert) kunt u altijd terecht voor de perfect passende pruik of het perfecte haarwerk. Er zijn mogelijkheden voor pruiken, haarstukjes en hairextensions die gemaakt zijn van echt haar of synthetisch haar. Een voordeel is dat MarGel bekroond is met een ANKO-keurmerk waardoor u een vergoeding kunt krijgen van uw zorgverzekeraar. De kosten van een haarwerk of pruik zijn dus niet altijd volledig voor uw eigen rekening. De vergoeding van de zorgverzekeraar kan oplopen tot €393,- bij de basisverzekering en kan hoger uitvallen bij een uitbreiding van uw zorgverzekering.

Haarwerken en pruiken van MarGel in de buurt Weert, Limburg

MarGel kan u verzekeren dat u het perfect passende haarstuk of de perfecte pruik zult vinden in Stramproy, in de buurt van Weert (Limburg). Mocht Marjo van Geleuken geen standaard pruik of haarwerk hebben dat voldoet aan uw wensen, dan is het mogelijk om te kiezen voor een pruik of haarwerk dat in Stramproy (omgeving Weert) op maat voor u wordt gemaakt. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze ambulante dienst, waarbij wij bij u aan huis komen. Neem contact met ons op voor meer inforamtie.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten