Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de gewone kapperswereld heeft MarGel ervoor gekozen om zelf haarwerken en pruiken te gaan maken en zo andere mensen te helpen in omgeving Limburg.

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar pruik of haarwerk in Weert, Limburg?

Er zijn verschillende redenen waarom u een pruik of haarwerk nodig heeft. Dit kunnen medische redenen of natuurlijke oorzaken zijn. Bij MarGel uit Stramproy (omgeving Weert) kunt u altijd terecht voor de perfect passende pruik of het perfecte haarwerk. Er zijn mogelijkheden voor pruiken, haarstukjes en hairextensions die gemaakt zijn van echt haar of synthetisch haar. Een voordeel is dat MarGel bekroond is met een ANKO-keurmerk waardoor u een vergoeding kunt krijgen van uw zorgverzekeraar. De kosten van een haarwerk of pruik zijn dus niet altijd volledig voor uw eigen rekening. De vergoeding van de zorgverzekeraar kan oplopen tot €452,- bij de basisverzekering en kan hoger uitvallen bij een uitbreiding van uw zorgverzekering.

Haarwerken en pruiken van MarGel in de buurt Weert, Limburg

MarGel kan u verzekeren dat u het perfect passende haarstuk of de perfecte pruik zult vinden in Stramproy, in de buurt van Weert (Limburg). Mocht Marjo van Geleuken geen standaard pruik of haarwerk hebben dat voldoet aan uw wensen, dan is het mogelijk om te kiezen voor een pruik of haarwerk dat in Stramproy (omgeving Weert) op maat voor u wordt gemaakt. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze ambulante dienst, waarbij wij bij u aan huis komen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info