Anko Haarwerkspecialist

 

Voor mij, als zorgverlenende instantie, is het prettig om lid te zijn van een organisatie die de belangen van zowel klanten als haarwerkspecialisten vertegenwoordigt bij de zorgverzekeraars. Tevens geeft dit klanten een vertrouwd en veilig gevoel.

Wat betekent het om een ANKO haarwerkspecialist te zijn? In 2012 zijn NVHO en THGN, de grootste kwaliteitszorg organisaties voor haarwerkers in Nederland, samengegaan onder de vlag van de ANKO, Sectie Haarwerken. MarGel is dan ook in februari 2013, na de jaarlijkse controle volledig gecertificeerd na toetsing middels de de strenge keureisen van deze nieuwe belangenorganisatie. Daarnaast houdt de ANKO de kwaliteit van de bij haar aangesloten leden scherp in de gaten.

Heeft u een klacht?
Wanneer u ontvreden bent over een behandeling proberen wij eerst samen naar een oplossing te zoeken. Wanneer u nog steeds ontvreden bent, kunt u uw klacht indienen op: https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/klachtenprocedure/ .

Aangesloten bij de Zorgverzekeraars van Nederland

 

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is €452,-

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info