Ellen Wille pruiken: ook voor afwisseling

De collectie is niet alleen divers in verstelbaarheid, maar ook in kleuren en modellen. Van licht naar donker en van kort naar lang. Allemaal hebben ze een natuurlijk uitstraling! De pruiken van Ellen Wille zijn niet alleen geschikt voor mensen met een haarprobleem. Ook wanneer u gewoon eens toe bent aan een nieuw kapsel, zijn de pruiken van Elle Wille iets voor u! Haarstyling is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt nu bij elke outfit een pruik uitkiezen, gewoon omdat u wel eens wat afwisseling wilt.

Ellen Wille haarwerken geven u een perfect kapsel

Al 45 jaar lang staan draagcomfort en kwaliteit centraal bij Ellen Wille. Ze blijft dan ook bezig met het ontwerpen van collecties die deze waarden telkens weer opnieuw laten zien. Voordat de pruiken in productie gaan, test Ellen Wille ze zelf. Voldoen ze niet aan de eisen? Dan worden ze uitgesorteerd. U hoeft dus absoluut niet te twijfelen aan de kwaliteit van de pruiken. De hoogwaardige pruiken van Ellen Willen geven u een perfect kapsel in een handomdraai. Meer informatie over de pruiken en collecties van Ellen Wille? U kunt ze bij MarGel in de salon zelf uitproberen!

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info