Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Gisela Mayer

De collectie van Gisela Mayer bestaat uit variërende pruiken en haarwerken voor zowel mannen als vrouwen. Elke pruik uit de collectie heeft een eigen unieke uitstraling, met als gevolg een enorm diverse collectie, waar ook u gegarandeerd een geschikte pruik zult vinden.

Gisela Mayer pruiken: nauwkeurig en exclusief

Maar wat maakt de pruiken van Gisela Mayer nu zo uniek? De pruiken van deze ontwerpster zijn enorm nauwkeurig afgewerkt en hebben een exclusieve kleursamenstelling. De kleursamenstelling van Gisela Mayer haarwerken is erg natuurlijk en zal precies met uw eigen haarkleur overeenstemmen. Omdat de afwerking zo uitzonderlijk netjes is, sluit de pruik precies op uw hoofd aan, nadat deze op maat is gemaakt. U kunt uw haar zelfs naar achteren dragen en niemand zal doorhebben dat u een pruik draagt.

Gisela Mayer Techno Classics

Een nieuwe bijzondere highlight in de collectie zijn de Gisela Mayer Techno Classics. De term Techno duidt hier op een innovatieve kunsthaarvezel die u zelf kunt stylen en föhnen. Dit haar is dus bestand tegen de hitte en in combinatie met de fiber-mix-modellen kunt u een pruik laten samenstellen die deels uit echt haar en deels uit techno haarvezels bestaat.

Ruime keuze in soorten en maten

De pruiken van Gisela Mayer lopen uiteen van kort naar lang, van casual tot chique, handgeknoopt, machinaal, fantasy of natuurlijk. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om te kiezen voor een haarstukje of een heel haarwerk. Er is dus keuze genoeg!  Heeft u uw keuze al gemaakt een mooie Gisela Mayer pruik gevonden? De pruiken zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Voor meer informatie en vragen over de Gisela Mayer pruiken kunt altijd bij ons terecht! 

Neem vrijblijvend contact op

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten