Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Hair Society

Het merk Hair Society is onderdeel van de collectie van Ellen Wille en staat voor '100% echt haar, 100% natuurlijk'. Ellen Wille is een ontwerpster die voortdurend inspeelt op de nieuwe trends en ze weet dan ook telkens nieuwe haarwerken te creëren die wereldwijd erg goed in de smaak vallen. Dat is niet alleen te danken aan de trendy styling, maar ook aan het handgemaakt binnenwerk dat zorgt voor een ultiem draagcomfort.   

Ellen Wille over de Hair Society

De pruiken van Hair Society worden gemaakt van 100% echt haar waardoor het haarwerk niet alleen natuurlijk óógt, maar ook natuurlijk ís. Naar eigen zeggen creëert Ellen Wille elk model opnieuw met passie en inspiratie van internationale fashion trends. 'Een pruik moet een toevoeging zijn op uw schoonheid en stijl. Het kan u optimaal van het leven laten genieten.' En dat is ook het doel van Ellen Wille. 'Wanneer u zich prettig voelt met uw pruik, draagt dat bij aan uw zelfvertrouwen. Dat is de reden waarom ik zoveel aandacht besteed aan het beste draagcomfort en kwaliteit van de pruik, het draagt bij aan uw uiterlijk én innerlijk!'

Zorgvuldig gemodelleerde haarwerken van de Hair Society

De modellen uit de Hair Society zijn net als alle andere modellen uit de collectie van Ellen Wille met veel zorg gemaakt. De  groeirichting van élke haar is meegenomen bij het creëren van de haarwerken. Dat zorgt ervoor dat de pruiken zo uitzonderlijk natuurlijk ogen en waardoor het niemand zal opvallen dat u een haarwerk draagt. Bent u op zoek naar een pruik of haarwerk uit de collectie van de Hair Society of Ellen Wille? Neem dan gerust contact met ons op! Wij laten u graag alle pruiken van de Hair Society zien die we hebben opgenomen in onze collectie.

Neem vrijblijvend contact op

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten