Die oplossing is er wél.

In het programma Lelijke Eendjes zocht men een haarwerk specialist, en MarGel PruikHaarwerken kreeg de kans om Bo te voorzien van een schitterend, natuurlijk en passend maat haarwerk. Een haarwerk dat perfect aansluit bij haar sprankelende persoonlijkheid en waarmee ze zich niet meer constant druk hoeft te maken of haar hoofdhuid zichtbaar is. Het resultaat is ontzettend natuurlijk. Daarnaast kan het haarwerk behandeld worden alsof het eigen haar betreft: kammen, borstelen, los of vast dragen... geen enkel probleem. Het kan zelfs meegeverfd worden met het eigen haar!

Plakken of klemmetjes?

In Lelijke Eendjes kwam het al naar voren: klemmetjes of plakken? Het haarwerk kan aan het eigen haar bevestigd worden door middel van klemmetjes. Het kan echter ook semi-permanent bevestigd worden door het vast te plakken op de hoofdhuid. In het laatste geval kunt u bijvoorbeeld sporten, zwemmen en slapen met uw haarwerk... u kunt er eigenlijk alles mee! Het nadeel van plakken is dat een gedeelte van het echte haar moet worden weggeschoren zodat de lijm daar goed op de hoofdhuid kan hechten.

Het advies voor plakken of klemmetjes is afhankelijk van de kwaliteit en dikte van het echte haar. Mocht scheren toch te ingrijpend zijn, dan zijn klemmetjes sowieso ideaal om mee te beginnen, als een soort tussenstadium. Indien gewenst kan er dan naar een plak-haarwerk toegewerkt worden. Het doel van MarGel Pruik- en Haarwerken is altijd om een zo natuurlijk mogelijk resultaat neer te zetten.

Kiest u voor een mooie haardos?

Wilt u ook weer met een mooie en volle haardos door het leven? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. MarGel Pruik- en Haarwerken is u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info