Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

MarGel in tv programma Lelijke Eendjes

Heeft u het programma Lelijke Eendjes gekeken? Met prachtige jongedame Bo die helaas kampt met dun haar? Zo niet, klik op het tweede filmpje aan de rechterkant. Zoals haar moeder in het programma al aangaf, zijn haren zijn toch een gedeelte van het vrouw-zijn. Wanneer het haar uitvalt, dan is de machteloosheid en frustratie in grote mate aanwezig. De oplossing is echter lastig te vinden.

Bo: “Ze hebben tegenwoordig een oplossing voor alles, maar waarom kunnen ze dan niets met mijn dunne haar?”

Die oplossing is er wél.

In het programma Lelijke Eendjes zocht men een haarwerk specialist, en MarGel PruikHaarwerken kreeg de kans om Bo te voorzien van een schitterend, natuurlijk en passend maat haarwerk. Een haarwerk dat perfect aansluit bij haar sprankelende persoonlijkheid en waarmee ze zich niet meer constant druk hoeft te maken of haar hoofdhuid zichtbaar is. Het resultaat is ontzettend natuurlijk. Daarnaast kan het haarwerk behandeld worden alsof het eigen haar betreft: kammen, borstelen, los of vast dragen... geen enkel probleem. Het kan zelfs meegeverfd worden met het eigen haar!

Plakken of klemmetjes?

In Lelijke Eendjes kwam het al naar voren: klemmetjes of plakken? Het haarwerk kan aan het eigen haar bevestigd worden door middel van klemmetjes. Het kan echter ook semi-permanent bevestigd worden door het vast te plakken op de hoofdhuid. In het laatste geval kunt u bijvoorbeeld sporten, zwemmen en slapen met uw haarwerk... u kunt er eigenlijk alles mee! Het nadeel van plakken is dat een gedeelte van het echte haar moet worden weggeschoren zodat de lijm daar goed op de hoofdhuid kan hechten.

Het advies voor plakken of klemmetjes is afhankelijk van de kwaliteit en dikte van het echte haar. Mocht scheren toch te ingrijpend zijn, dan zijn klemmetjes sowieso ideaal om mee te beginnen, als een soort tussenstadium. Indien gewenst kan er dan naar een plak-haarwerk toegewerkt worden. Het doel van MarGel Pruik- en Haarwerken is altijd om een zo natuurlijk mogelijk resultaat neer te zetten.

Kiest u voor een mooie haardos?

Wilt u ook weer met een mooie en volle haardos door het leven? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. MarGel Pruik- en Haarwerken is u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact op

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten