Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Over MarGel pruik & haarwerken

MargelWat de reden ook is, als u op zoek bent naar een haarwerk of pruik dan bent u bij MarGel aan het juiste adres. Haarverlies kan bijvoorbeeld komen door chemotherapie, bestraling of medicijngebruik, maar kan ook geleidelijk aan verschijnen als gevolg van erfelijke factoren. Als salon zijnde zijn wij vooral gefocust op op maat gemaakte haarwerken.

De stap zetten met MarGel

Het kiezen van een haarwerk kan een lastige en tevens emotionele beslissing zijn. Door de aanwezige liefde voor het vak en alle haarwerkervaring is Marjo van Geleuken, de oprichtster van MarGel, in staat om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Als gevolg van haarproblemen draagt Marjo zelf ook een haarstuk. Bij MarGel wordt u behandeld door iemand die zelf dus als geen ander weet hoe moeilijk het is om een oplossing te zoeken voor een haarprobleem. 

Het eindresultaat

Waar het om draait is het eindresultaat. Wij zijn als salon vooral gefocust op maathaarwerken. De door MarGel op maat gemaakte haarwerken zijn gemaakt van echt mensenhaar, waardoor het haar vrijwel niet van natuurlijk haar te onderscheiden is.

Persoonlijk advies in een eerste afspraak

De specialiteit van MarGel is de oplossing voor het haarprobleem waar u mee rondloopt. Als geen ander weet MarGel wat het voor u persoonlijk betekent om deze stap te zetten. Een eerste telefonische gesprek bij ons is uiteraard altijd vrijblijvend. Wees dus niet bang om deze eerste stap te zetten, u kunt er enkel wijzer van worden. U krijgt uitleg over de verschillende mogelijkheden en methodes. Als u kiest voor MarGel dan kiest u voor een betrokken samenwerkingsproces en een natuurlijk eindresultaat. Marjo van Geleuken weet hoe het is om een haarstuk te dragen en wil dan ook alleen het beste voor haar klanten. Wanneer u klaar bent voor een stap verder kunnen we een diepgaander gesprek aangaan middels een persoonlijk adviesgesprek op maat. 

U bent van harte welkom

Bent u op zoek naar haarwerken en pruiken in de buurt van Weert? Dan verwelkom ik u graag in mijn salon voor een eerste kennismakingsgesprek.
Wacht niet, maar bel 06-52823314 of vul het contactformulier in, want de oplossing komt niet vanzelf!

PS: Uiteraard helpt MarGel u bij het optimaal inzetten en gebruiken van uw zorgverzekering. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt profiteren van uw zorgpolis.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten