Een geweldig eindresultaat

Waar het om draait is het eindresultaat, en dat is absoluut geweldig. De door MarGel op maat gemaakte haarwerken zijn gemaakt van echt mensenhaar, waardoor het haar vrijwel niet van natuurlijk haar te onderscheiden is.

Persoonlijk advies in een eerste afspraak

De specialiteit van MarGel is de oplossing voor het haarprobleem waar u mee rondloopt. Als geen ander weet MarGel wat het voor u persoonlijk betekent om deze stap te zetten. Een eerste telefonische gesprek bij ons is uiteraard altijd vrijblijvend. Wees dus niet bang om deze eerste stap te zetten, u kunt er enkel wijzer van worden. U krijgt uitleg over de verschillende mogelijkheden en methodes. Als u kiest voor MarGel dan kiest u voor een betrokken samenwerkingsproces en een natuurlijk eindresultaat. Het team van Marjo weet hoe het is om een haarstuk te dragen en wil dan ook alleen het beste voor haar klanten. Wanneer u klaar bent voor een stap verder kunnen we een diepgaander gesprek aangaan middels een persoonlijk adviesgesprek op maat. 

U bent van harte welkom

Bent u op zoek naar haarwerken en pruiken in de buurt van Weert? Dan verwelkom ik u graag in mijn salon voor een eerste kennismakingsgesprek.
Wacht niet, maar bel 06-52823314 of vul het contactformulier in, want de oplossing komt niet vanzelf!

PS: Uiteraard helpt MarGel u bij het optimaal inzetten en gebruiken van uw zorgverzekering. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt profiteren van uw zorgpolis.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons of stuur een bericht

Haarwerkspecialist Marjo Marjo
Haarwerker Arlette Arlette
Bekend van TV
RTL4 RTL5 Lelijke Eendjes
Lelijke eendjes Rtl4

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margel.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek
Haarwerksalon
Insta updates
Arlette
Terug naar menu
WerkwijzeServiceIn de mediaHaar info