Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Pure!Power pruiken/haarwerken bij MarGel

MarGel pruik- en haarwerkspecialist heeft reeds 15 jaar ervaring met verschillende soorten haarwerken. Niet alleen het toepassen hiervan bij klanten, maar juist ook vanwege eigen haarproblemen. Als geen ander weet de oprichtster van de salon hoe belangrijk een oplossing voor blijvende haarproblemen is. MarGel is daarom altijd op zoek naar de perfecte pruik die ingezet kan worden bij gevallen van (tijdelijke of permanente) kaalheid, na een chemokuur of bij dun haar. Ook vinden wij het belangrijk dat uw pruik of haarwerk er mooi en natuurlijk uit blijft zien. Daarom krijgt u bij ons ook na het vinden van een passende pruik de nodige begeleiding op het gebied van de verzorging en styling van uw pruik.

Pure Power Human Hair

De modellen in de Pure!Power collectie zijn toonaangevend voor collecties pruiken van echt haar. De natuurlijke slag en perfecte pasvorm gecombineerd met de veelzijdigheid van echt mensenhaar, zorgen ervoor dat veel haarstijlen mogelijk zijn. Bij het maken van de Pure!Power pruiken is rekening gehouden met de groeirichting van letterlijk elke haar. Pure!Power pruiken en haarwerken staan tevens bekend om hun ademende, lichte gewicht. Ook bij het design is met ieder detail rekening gehouden.

Waarom een pruik van Pure Power Human Hair?

De Pure!Power collectie is gemaakt van 100% echt haar. De nieuwe modellen van deze collectie zijn beschikbaar in diverse natuurlijke kleuren. De Pure!Power Human Hair collectie is ontworpen door Ellen Wille – THE HAIR COMPANY, een bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring met pruiken, haarstukken en haaraccessoires. Ellen Wille gebruikt moderne technieken en ontwerpt pruiken met in het achterhoofd de laatste trends op het gebied van haarmode. Alle pruiken van Ellen Wille, waaronder de Power Pure Human Hair pruiken, zijn klaar om gedragen en gestyled te worden.

Wilt u advies over een goede pruik/haarwerk of een afspraak maken voor een kennismaking?

Neem vrijblijvend contact op

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten