Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Toupetten

Zowel mannen als vrouwen kunnen baat hebben bij een toupet. Toupetten zijn haarstukjes die over het eigen haar worden gedragen. Het haar krijgt meer volume en door de toupet zijn kale plekken niet meer zichtbaar. De toupet is af te nemen, bijvoorbeeld thuis als u gaat slapen of als u gaat douchen. Vooral bij één kale plek, een terugtrekkende haargrens en bij minder haarvolume bieden toupetten uitkomst. De toupet wordt dan gedragen als u met een volle haardos wilt verschijnen. Hoeft dit niet, dan neemt u de toupet af. Intussen kunt u uw eigen haar blijven verzorgen om het volume, de structuur en andere kenmerken te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op

Toupetten voor mannen en vrouwen

Toupetten bestaan voor mannen en vrouwen. Kaalheid bij mannen begint veelal bij de kruin. Ook kan het haar geleidelijk 'dunner' worden bovenop het hoofd. Toupetten vullen exact deze haarplaatsen op. Toupetten voor vrouwen worden ook op het hoofd gedragen. Net als mannen kan het haar van vrouwen 'dunner' worden. Ook kunnen vrouwen last krijgen van kale plekken, bijvoorbeeld door hormoonschommelingen. Een toupet kan dan de oplossing zijn. Bent u vrouw en wilt u uw haar gemakkelijk kunnen dragen in verschillende kapsels? Dan passen haarstukjes of haartrenzen beter bij u. Deze worden namelijk in uw eigen haar bevestigd, zodat ze gewoon meegenomen kunnen worden als u uw haar bijvoorbeeld in een staart draagt of opsteekt.

Diverse haarwerken

Toupetten zijn slechts één mogelijke oplossing als u haarverlies heeft. U kunt ook kiezen voor haarstukjes, haartrenzen of pruiken.

  • Haarstukjes

Haarstukjes zijn losse plukken haar. Ze zijn ideaal als u kale plekken of verminderd haarvolume. Samen kijken we hoeveel haarstukjes nodig zijn om uw perfecte coupe te evenaren.

  • Haartrenzen

Voor haartrenzen wordt vooral gekozen als het haar moeilijk lang groeit. Haar dat afbreekt op bijvoorbeeld de schouders of naarmate de lengte dunner wordt, is met haartrenzen verleden tijd.

  • Toupetten

Toupetten zijn juist geschikt als u bovenop uw hoofd last heeft van verminderd volume, dunner haar of kale plekken. Een toupet is niet permanent, dus u kunt het dragen en afdoen wanneer u wilt.

  • Pruiken

Heeft u erg weinig tot geen eigen haar of wilt u een complete haarmake-over? Dan is een pruik de beste oplossing. Pruiken kunnen zowel van echt haar als van synthetisch haar worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over toupetten en/of andere haarwerken? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor een afspraak of voor vrijblijvend advies. Voor een impressie van onze werken verwijzen we u naar ons fotoalbum.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2021 is € 452

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten